Orijentiring team building Fruške terme Vrdnik Fruška Gora

Orijentiring team building Fruške terme Vrdnik Fruška Gora

Orijentiring sa zadacima u poznatom turističkom resortu Fruške Terme u Vrdniku je izuzetno bogata i uzbudljiva igra sa različitim adrenalinskim aktivnostima koje učesnicima pružaju zadovoljstvo i radost tokom ispunjavanja zadatak: Airsoft, streličarstvo, hodanje po užetu, penjanje uz uže, lake alpinističke prepreke, polje lasera, magična šuma, timski zadaci, zipline itd.

Takmičenje se odnosi na više od 15 kontrolnih tačaka koje učesnici treba da obuhvate u što kraćem roku, po unapred postavljenom redosledu zadatala. Grupa učesnika se deli u nekoliko ekipa koje dobijaju objašnjenje i kompas. Na svakoj trećoj kontrolnoj tačci su zadaci logičko-matematičkog tipa, čije rešavanje ‘kupuje vreme’ ili zadaci spretnosti i veština, tipa streličarstvo, čije rešavanje je neophodno u cilju nastavka takmičenja. Pojedini zadaci orijentiring trke zahtevaju učešće cele ekipe, odnosno rešavanje zadataka je moguće jedino ukoliko ekipa sinhronizovano, skladno i složno deluje, dok pojedini zadaci zahtevaju lično vođstvo i inicijativu. Tokom prolaska kontrolnih tačaka orijentiring trke, ekipe očekuju i određene lake alpinističke prepreke….

Ove team building igra je jedna od najtraženijih, jer je izuzetno zanimljiva i sve učesnike stavlja u kreativnu i zabavnu trku kroz poznati turistički centar u Fruškoj Gori, gde se prolazi kroz šumarke i urbani deo …. Sve igre i zadaci orijentiring trke su posebno interaktivni, što pruža dinamiku i uzbuđenje učesnicima i mogućnost da sa drugog aspekta upoznaju ovaj turistički centar Srbije. Optimalno trajanje orijentiring trke sa zabavnim zadacima je 2 sata, da se ne bi gubila dinamika, kao i iz razloga što učesnici nisu uvek fizički spremni da duže učestvuju u ovoj blagoj sportskoj aktivnosti. Aktivno vreme orijentiring igre sa zadacima je oko 1,5 sat, uz početna upustva instruktora, podelu u ekipe, objašnjenje zadataka i igara…. Dodela medalja se preporučuje odmah po završetku orijentiring trke u Vrdniku, ali je moguće i neposredno pred ručak ili obrok, kako bi se održala atmosfera i produžilo uživanje učesnika.

Cena po osobi – minimum 20 ucesnika: od 40 EUR

Ovu zanimljivu team building orijentiring trku obično dopunjuje doručak u Resortu Fruške Terme, ručak u obližnjem originalnom salašu ili drugom turističkom objektu, i-ili usluge Spa-Wellness Centra Resorta Fruške Terme u Banji Vrdnik, i-ili proba vina u nekoj od obližnjih vinarija Fruške Gore. Po upitu dostavljamo detalje naših predloga usluga i sadržaja.

ROK PRIJAVE: 30 dana pre Team Building programa

 

SHARE IT: