O nama : Panacomp zemlja čuda

PANACOMP ZEMLJA CUDA je receptivna DMC turistička agenija i PCO – kongresna agencija, originalno osnovana 1992. godine u Novom Sadu, 100% kapitalom i operativom iz Srbije, zahvaljujući bogatom poslovnom iskustvu sistema KOMPAS Jugoslavija. Panacomp Zemlja čuda LCC Srbija DOO je DMC i PCO u Novom Sadu – turistički privredni subjekt reogranizovan 2009. godine, specijalizovan za kulturne ture, poslovne turističke usluge, kongresni turizam, konferencije i skupove u Srbiji i regionu Balkana.

Naziv agencije Panacomp zemlja čuda potiče od našeg čvrstog uverenja da je Srbija zemlja čuda. Višedecenijski nezaboravni i istrajni razvojni procesi, poštovanje najviših standarda, neprekidno upoznavanje i istraživanje destinacija i usavršavanje kvaliteta i znanja, učvrstili su naš položaj, ugled i poverenje na tržištu. Teškoće i izazovi su nas ojačali i doprineli izuzetnom iskustvu i stalnoj pažnji za interese putnika – klijenata i organizatora događaja radi odabira dobavljača koji će pružiti jedinstvene doživljaje. Vremenom se sve više tour operatora pretvara u mašine pored telefona. Međutim, ono što klijenti najviše vole je da, kada nam pošalju mail ili nas pozovu telefonom – razgovaraju i komuniciraju sa ljudima koji su stručni, u bilo kojoj vrsti komunikacije. Uz osećaj sigurnosti za zahteve i upite klijenata, ljudsko upravljanje je značajno, jer klijenti znaju da ih SLUŠAMO!

Iako smo “stara škola” po svom profesionalnom delovanju i stremljenju ka poslovnim uspesima i partnerskim odnosima, danas smo poznati po hitrom i iskrenom odgovoru na tržišna kretanja i specijalizaciji za kulturne ture i MICE programe i aranžmane /Meetings, Incentives, Conventions & Exhibitions/, avio karte, avanturizam i seoski turizam, obrazovne programe u Srbiji i čarobnom Balkanu i lobiranju za tematska turistička ulaganja u Srbiju, u saradnji sa brojnim vodećim međunarodnim turističkim kompanijama i tour operatorima, korporativnim kompanijama i akademskim grupama, VIP klijentima… 

Od 2016. godine smo franšizna članica globalne mreže Lufthansa City Center, a od 2019. članica-osnivač Udruženja receptivnih agencija Srbije – URA. Od 2019. smo Top perfomer međunarodne turističke mreže Lufthansa City Center koja predstavlja pouzdanost, stručnost i posvećenost. Isto priznanje za kvalitet agenciji Panacomp zemlja čuda za Top Performer-a je usledilo 2020. godine. U 2021. godini je Panacomp zemlja čuda opet dobio priznanje Top Performer Seal of 2021 – pečat kvaliteta globalne mreže Lufthansa City Center kao najviši mogući nivo u posvećenosti i nadzoru kvaliteta za 2021. godinu dodeljen svim LCC članicama LCC mreže od centralne uprave kompanije. Ovo priznanje potvrđuje pouzdanost, sposobnost i posvećenost vrednostima LCC mreže.

Sveobuhvatno istraživanje i bliska saradnja sa lokalnim i regionalnim partnerima i brojnim turističkim subjektima omogućava naše izvanredno poznavanje turističkih destinacija Srbije i Balkana, i uz neumoran razvoj i unapređenje turističkih proizvoda, razumevanje i podršku dobavljača, 24-sata brigu o klijentima i beskompromisni kvalitet uslugadaje vidljive rezultate. Ciljevi našeg receptivnog i kongresnog poslovanja da svakom klijentu posvetimo posebnu pažnju, bazirani na višedecenijskom iskustvu i ostvarenim rezultatima vedre, efikasne, posvećene, maštovite i vredne ekipe, realizuju se saradnjom sa izvanrednom mrežom preko 3500 odabranih partneradobavljača na tržištu Srbije i Balkana /hotela, restorana, prevozničkih firmi, kongresnih prostora, dobavljača opreme, proizvođača izlagačkih štandova, tehničara, prevodilaca, dobavljača hrane i pića sa dostavom, muzeja, galerija, umetnika, naučnih istraživača, turističkih konačišta, seoskih turističkih domaćinstava, zelenih pijaca i proizvođača organske hrane, preduzetnika u izradi suvenira, radionica starih zanata i ručnih radova, festivala, muzičkih, umetničkih i folklornih izvođača, visoko-specijalizovanih, stručnih i iskusnih turističkih vodiča, festivala, folklornih ansambala, muzičkih sastava, vinara i vinskih podruma, proizvođača rakije i autentičnih proizvoda Srbije i regiona Balkana, visoko-profesionalnih i iskusnih turističkih i planinarskih vodiča i instruktora avanturističkih sadržaja, brodara, splavara, turističkih animatora…./, što nas čini odličnim izvorom informacija za planiranje putovanja ili skupa u Srbiju i region Balkana, kao i pouzdanim partnerom tokom samog putovanja odnosno događaja.

Vodi nas težnja prema kvalitetu i stvaranju, kao i pozitivan društveni doprinos ka poboljšanju životnih i radnih uslova i zaštiti okoline. Profesionalne ciljeve ostvarujemo visokim kvalitetom usluga i poslovnih kriterijuma i standarda, kontinuiranim razvojem, neprekidnim usavršavanjem znanja i brižljivom negom poslovnih odnosa sa dobavljačima dobara i usluga, a posebno poštovanjem prirodnog i kulturnog nasleđa Srbije i regiona Balkana. Cilj Turističke Agencije Panacomp zemlja čuda Srbija – Panacomp Wonderland Travel Serbia je odgovor novoj eri u turističkom sektoru unapređenjem digitalnog znanja, podrška inovativnih održivih ideja i rešenja i negovanje prekogranične i međusektorske saradnje.

Samouvereno zastupamo jednostavno turističko praviloako mislite da je skupo angažovati profesionalca u turizmu, sačekajte da vidite kako je kada angažujete amatera! Panacomp zemlja čuda je ozbiljno i iskreno posvećen zadovoljstvu klijenata kojima prvenstveno nastojimo i uspevamo ispuniti očekivanja, potrebe, želje i zahteve, pružajući jedinstvene doživljaje ! Smatramo da su receptivna i kongresna delatnost veoma patriotske i privredno značajne delatnosti, na koje smo ponosni, što naši klijenti prepoznaju. Dobro poznavajući privrednu situaciju Srbije, nastojimo da je unapredimo, baveći se svojom profesijom najbolje što možemo i pružanjem usluga najvišeg mogućeg nivoa, po znatno nižim cenama nego na međunarodnom tržištu, svakodnevno prevazilazeći poslovne izazove.

Ture i turistički paketi u organizaciji TA Panacomp zemlja čuda obuhvataju raznovrsne niše, među kojima su avanturistička putovanja i aktivnosti u prirodi, eko i seoski turizam, kulturne ture u Srbiji i na Balkanu, koje pružaju jedinstvene utiske klijenata i nas lično, kao odgovorni i pouzdani profesionalci u turizmu. Naši jedinstveni turistički itinereri i paketi obuhvataju odabrane tipove smeštaja, zaštićena područja i destinacije – odredišta izvanrednog kulturnog nasleđa i prepoznatljivog duha. Organizacijom naših putovanja – jednodnevnih i višednevnih paket aranžmana u Srbiji i višednevnih balkanskih tura, kao odgovorni turistički profesionalci i odlični poznavaoci destinacija, posvećeni činjenju dobrog i časnog, istovremeno podržavamo sveukupnu privrednu konkuretnost, poštujemo prirodno i kulturno nasleđe i ostvarajemo društvenu i ekonomsku korist za lokalnu zajednicu, garantujući najviše standarde profesije kojom se bavimo, budući da jaka preduzeća i preduzetnici čine naprednu državu.
Kulturne ture PANACOMP ZEMLJE CUDA obuhvataju saznajna, avanturistička putovanja i upoznavanje prirode, eko i ruralni turizam, kulturne i istorijske ture u Srbiji i Balkanu, koje realizujemo na radost i zadovoljstvo naših klijenata željnih saznanja. Poslovanje PANACOMP-a Zemlje čuda je usmereno na stvaranje brižnijeg građanskog društva kroz empatiju, posvećivanje posebne i iskrene pažnje očekivanjima, osećanjima i doživljajima gostiju, poštovanje i zaštitu kulturnog i prirodnog nasleđa, stalnu podršku mladima, kroz istovremene garancije da pouzdano odgovaramo na želje, zahteve, potrebe i očekivanja naših gostiju i klijenata. Smatramo da uspešno turističko putovanje ili kongres zahteva izrazitu preciznost, veliko znanje i stručno iskustvo, što je način na koji pružamo i stalno pratimo usluge koje uživaju naši klijenti. Naše i prisustvo odabranih lokalnih-regionalnih partnera podrazumeva da sa lakoćom možemo da izvršavamo i usmeravamo najsloženije putničke rute, podršku i logistiku.

2009. godine smo doneli odluku o sistematizaciji poslova privrednog društva, od kada Panacomp zemlja čuda Lufthansa City Center obuhvata sledeće specijalizovane poslovne delove  :

Stvorili smo objedinjeni turistički proizvod na Balkanu – Balkanske regionalne ture,  kojima upravlja udruženje balkanskih turoperatora usredsređenih na lokalnu kulturu, nasleđe, autentične proizvode, prepoznatljive usluge i lokalne običaje. Udruženje balkanskih turoperatora obuhvata najznačajnije turističke destinacije Balkana i podstiče razvoj kulturnog, prirodnog i istorijskog nasleđa Balkana, stimilišući ekonomski rast, inovacije povezane sa putovanjima, istovremeno zadražavajući jedinstveni identitet Balkana. Ponosni smo savetodavni subjekti održivog projekta turoperatora Balkana – mreže turističkih profesionalaca posvećene promovisanju jedinstvenog srpskog i balkanskog turističkog proizvoda, koji se pojavio na svetskom turističkom tržištu kao sastavi deo balkanske turističke ponude, bogate brojnim kulturnim i istorijskim lokacijama, prirodno očuvanim, izazovnim avanturističkim oblastima, prekrasnog ekološkog okruženja, beskranjih mirisnih pašnjaka i livada, gustih borovih šuma, smaragdno zelenih jezera, obilja kristalno čistih reka, pitkih izvora i potoka, nesvakidašnjih kanjona i nepristupačnih pećina, raznolikih autentičkih smeštajnih kapaciteta /luksuzno opremljenih koliba, tradicionalnih brvnara visoke kategorije, srdačnog i gostoljubljivog lokalnog stanovništva, koje proizvodi i nudi ukusnu domaću i tradicionalnu hranu i piće svojim posetiocima, družeći se i pružajući brojne prilike doživljaja jedinstvenog načina života i običaje.

U svetu moderne tehnologije, znanje je više nego ikada ključ postizanja rezultata, visokih standarda operativne organizacije, kvaliteta usluga, turističkih proizvoda i poslovnih uspeha. Pod sloganima “Znanje je moć, a primenjeno znanje je Sloboda” i “studijskog istaživačkog putovanja za turističke profesionalce”, Panacomp zemlja čuda pruža praktične i kreativne turističke savete, obuke i radionice namenjene saradnji subjekata privatnog, javnog i civilnog sektora, među kojima su činovnici zaposleni u institucijama, lokalni dobavljači smeštaja, vodiči i prevozničke firme. Ove poslovne aktivnosti su usmerene zadovoljstvu klijenata i korporativnoj viziji ispunjavanja njihovih potreba i osećanja. Naša poslovna filosofija je 2012. godine nagrađena „Turističkim cvetom”, najvišom nagradom u turizmu Republike Srbije koju dodeljuje Turistička Organizacija Srbije, sa ciljem da podstakne razvoj i unapređenje receptivnog turizma i prepozna subjekte koji se ističu kvalitetom turističke ponude Srbije.

 

Poslovne ciljeve TA Panacomp zemlja čuda ostvaruje nadmoćno vredna, vedra, pouzdana, efikasna i posvećena ekipa, koja je nosilac jedinstvene poslovne kulture brige o klijentu. Uobičajeno pravilo odgovora na svaki zahtev i etički kodeks čine naše poslovanje, jer se naša poslovna kultura zasniva na otvorenosti, iskrenosti i poštovanju i, uz neumornu proveru kvaliteta koji isporučujemo, doprinosi budućim uspesima. Svakodnevno zavređujemo poverenje tržišta jer je naš cilj unapređenje poslovanja i ostvarivanje poslovne izvrsnosti u svemu što preduzimamo, budući da su naše mlade snage gotovo prevazišle osnivače. Mlade generacije imaju mogućnost da postanu proaktivni nosioci inovacija i promena u svojim lokalnim sredinama. Našu kreativnu i visoko-stručnu ekipu krasi visok stepen lične energije i spremnost za efikasnu uslugu planiranja i uspešnog izvršenja turističkih putovanja i paket aranžmana, nesvakidašnjih skupova i događaja ili uzbudljivih i maštovitih kulturnih tura i saznajnih putovanja. Vreme iza nas je označilo Turističku agenciju Panacomp zemlja čuda za nepresušni izvor dobro obučene, stručne i kvalifikovane radne snage u turizmu. Mi možemo ponuditi jedinstvene turističke doživaljaje posetiocima Srbije i regiona Balkana.

Od 2014. godine je Panacomp zemlja čuda – Panacomp Wonderland Travel član DCC /Dunavskog Centra za kompetenciju/, a od 2017. godine je član YUTE /Nacionalne Asocijacije turističkih agencija Srbije/. Takođe smo 2017. godine postali GIN član Lufthansa City Center International, jer verujemo da je LCC mreža najprestižnija globalna ‘turistička porodica’ koja odgovornim, vrednim i dinamičnim LCC članovima i turističkim partnerima omogućava bezbrojne mogućnosti saradnje i usklađivanje kvalifikacija i znanja u uspešan poslovni odnos. Lufthansa City Center je raznovrsna mreža i globalna turistička zajednica preko 90 različitih kultura i nacionalnosti, sa kojima imamo saradnju. 2017. godine je  Panacomp zemlja čuda dobio priznanje za bonitet u poslovanju CompanyWall business. Panacomp zemlja cuda je od 2019. godine član-osnivač Udruženja receptivnih agencija URA, a takođe i registrovana u Registru ponuđača Agencije za privredne registre (APR).

2020. godine je cela ekipa Panacomp zemlja čuda dobila priznanje Top Performer za dostizanje najvišeg mogućeg nivoa u kategorijama kvalifikacija – Commitment & Quality Monitoring 2020. Zbog posebnih okolnosti je nadgledanje donekle bilo smanjeno, te su samo dve kategorije aktivno razmatrane : 1. blagovremeno plaćanje 2. podaci LCC Facts&Data 100% popunjeni. LCC Oznaka kvaliteta Top Performer je uobičajeni logo koji LCC centrala odobrava članicama LCC mreže za najviši kvalitet tokom određenog perioda – Top Perfomer. To priznanje ne može biti lično, promenjeno, kopirano ili korišćeno u obmanjujućem smislu. Ovo priznanje potvrđuje verodostojnost, sposobnost i posvećenost LCC mreži.

Za šta je DMC – PCO Panacomp zemlja čuda LCC specijalizovan ?

DMC i PCO Panacomp zemlja čuda LCC je specijalizovan za kongrese, konferencije, skupove, događaje, izložbe, poslovna putovanja, team building – motivacione programe, izlete, kulturne ture, višednevna putovanja u Srbiji i na Balkanu, Sabor trubača u Guči i Exit Festival i dr., stručna putovanja /arheološka, religiozna, gastronomska, hodočašća…/, vinske ture, transfere, hotelske rezervacije, programe i usluge Wellness i Spa, seoski turizam, putovanja po posebnom zahtevu, avanturistička putovanja sa nežnim adrenalinskim aktivnostima, venčanja, poslovne proslave i korporativne zabave, biciklističke ture, planinarenje, pešačenje,…. i brojne druge vrste turističkih usluga u Srbiji, državama EX-Jugoslavije, Albaniji, Bugarskoj i Rumuniji.

Dobrodošli !

Kontakti: Ivanka Tasić, vlasnik i Jadranka Petrović, direktor

Hitni pozivi u posebnim slučajevima nonstop  365/7/24 :  +381 63 529435, +381 63 549317

Naše linije su na raspolaganju 24 x 7,  jer ekipa radi u punom kapacitetu radi podrške klijenata i njihovih hitnih promena, otkaza i zahteva za povraćajem izvršene uplate, obezbeđujući maksimum javnosti, razumevanja, poverenja i smanjenja nepoznanica.

PANACOMP ZEMLJA CUDA – PANACOMP WONDERLAND TRAVEL LCC
Bulevar Cara Lazara 96.,
21000 NOVI SAD, SRBIJA
telefon/fax +381 21 466075; 466076, 466077

Licenca OTP 95/2022

PIB 105957640
Matični broj 20500042
Bankovni računi – Banca Intesa AD

/doktori za turizam Srbije/
SRBIJA ZEMLJA ČUDA  – TO JE ŽIVOT – DOŽIVITE OSEĆANJA

SHARE IT: