Najam kuće Krušedol Fruška Gora

Najam kuće Krušedol Fruška Gora

Kuća za najam na Fruškoj gori je prijatno uređena i udobno i efikasno opremljena kuća u selu Krušedol, na istočnim padinama planine-Nacionalnog Parka Fruška gora. Ova kuća na Fruškoj gori je izuzetno pogodna za miran, okrepljujući i povoljan odmor porodica sa decom ili bliskih prijatelja tokom čitave godine. Kuća za iznajmljivanje se nalazi u prirodom i cvećem okruženom seoskom ambijentu, obogaćenom besprekorno čistim planinskim vazduhom, tzv. „ružom vetrova“ što sa male krušedolske zaravni posebno prija gostima iz urbanih sredina. Pogodan položaj kuće, gotovo na kraju malog fruškogorskog sela Krušedol na glavnom putu od Beograda ka Novom Sadu preko Iriga, oko 2 km do manastira Krušedol i 3km do manastira Grgeteg, pruža sve uslove za uživanje u prirodnim pogodnostima i drugim očuvanim vrednostima istočnog dela Fruške gore. U okolini su kuće lokalnih sremačkih domaćina koji se tradicionalno uspešno bave poljoprivredom i stočarstvom, kod kojih se mogu nabaviti osnovne namirnice – voće, povrće, dimljeni proizvodi, meso, mlečni proizvodi, domaće vino i rakija…, budući da u blizini, do Iriga, nema prodavnice. Iza kuće za najam u Krušedolu su prostrane livade, polja žita i kukuruza, voćnjaci i vinogradi i lep pogled na fruškogorski pejsaž, kojim dominira izuzetna tišina i u kojoj se jedino čuju zrikavci i cvrčci…..

Kuća za najam u Krušedolu ima prizemlje, sprat i travnato dvorište, a građena je od zdravog prirodnog materijala – cigla, drvo, crep… U prizemlju kuće u Krušedolu na Fruškoj gori je prostrani dnevni boravak sa aperitiv barom i LCD TV-om, a iz ulaznog hodnika vode stepenice do prvog sprata u kome su 2 udobne spavaće sobe, potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom i kupatilo sa tušem. Jedna spavaća sobe ima 2 udobna posebna ležaja, a druga soba ima veliki king size ležaj, obe opremljene garderoberima i mekom posteljinom i peškirima. Sobe su opremljene laminatnim podovima sa tepisima-podlogama, centralnim grejanjem i drvenim nameštajem, radi udobnosti gostiju. U kuhinji su frižider, šporet, neophodna oprema i posude za kuvanje, tanjiri i pribor za jelo. Iz kuhinje i soba se sa prozora i terase vidi pitoma fruškogorska okolina. U dvorištu je veliki roštilj i otvoreno mesto za kotlić, gde gosti uživaju u samostalnoj pripremi hrane. Zahvaljujući besprekornoj tišini i svežem fruškogorskom vazduhu, gosti koji ovde borave tvrde da ovde spavaju „kao bebe“.

Tokom boravka, zavisno od doba godine, gosti uživaju u odmoru, opuštanju, poseti Sremskih Karlovaca – kulturnog, duhovnog i obrazovnog centra, fruškogorskih manastira /Krušedol, Grgeteg, Hopovo, Velika Remeta, Vrdnik Ravanica/ i vinarija Mačkov podrum, Vinarija Kovačevic, Vinariji Deurić u Maloj Remeti, šetnjama dobro obeleženim pešačkim i planinarskim stazama Fruške gore, kupanju u bazenima sa lekovitom vodom Banje Vrdnik ili poznatom spa-wellness Resortu kompleksu Termi Vrdnik, kupanju i ribolovu u obližnjim fruškogorskim jezerima – Šatrinačko jezero, Borkovačko jezero, jezero Dobrodol…. Takođe gostima toplo preporučujemo posetu obližnjih originalnih salaša radi ukusnog obroka ili nezaboravnog doživljaja kulinarske radionice ili berbe grožđa ili pečenja rakije – Perkov salaš u susednom selu Neradinu, Seosko turisticko domaćinstvo Banstolka ili turistički kompleks sa bazenima Oaza na Banstolu….. Vredni mladi domaćini – vlasnici ove udobne kuće za najam u selu Krušedol na Fruškoj gori su po potrebi na raspolaganju za informacije i podršku povoljnom i prijatnom odmoru ili kraćem boravku  na Fruškoj gori.

SHARE IT: