Hotel Mama Shelter Beograd

Hotel Mama Shelter Beograd

Mama Shelter svakodnevno pruža i omogućava živopisan smeštaj i usluge ishrane. Mama Shelter potiče od osnivača porodice Trigano (Club Med ko-osnivača) i Philippe Starcka i nikada nije skrivala svoje visoke standarde: jedino bi otvorila svoja vrata na lokacijama koje imaju svoje jedinstvene priče. Do sada brand Mama Shelter poseduje 1036 soba, 8 restorana i 600 zaposlenih u 5 država ! Strategija je razvoj lokacija u centrima, jer Mama Shelter svojim gostima i partnerima pruža dvostruko znanje – hotelijera i restoratera. Više od soba i restorana, Mama Shelter predstavlja životni prostor i mesto događaja, pravi urbani doživljaj, koji nije samo lep, moderan i živahan, već i popularan, prijateljski i sexy. Posetioci Beograda imaju mogućnost da se sklupčaju na sofi i uživaju u ukusima ili piću i opuštanju, kao i da spavaju kao bebe… Mama brine o svemu!

Negujući slobodu izbora samo najboljeg, osnivači su odabrali naše malo-poznate lokacije u kojima je njihov ideal atipičnog, eksentričnog, sveobuhvatnog i jedinstvenog hotela došao do najboljeg izražaja. Marsej, Lion, Bordo,  Los Angeles i Rio de Janeiro su se svojom jedinstvenom ponudom pridružili Parizu. Beograd je na vrhu privlačnih gradova Balkana, koji doživljaja razvoj, počev od posećenih terasa kafeterija, do smehom prepunih obala Dunava i Save, od mondenskih ulica do istorijskog centra, delova grada prepoznatljivih po komunističkom nasleđu – gde god pogledate su mladi, koji se dobro zabavljaju, započinju ili menjaju svoje živote.

Mama Shelter je odabrala svoju lokaciju u centru svih događanja u Beogradu, jer je tu osećaj gradske vreve najjači, sa 125 soba koje su delo Jalil Amora, kroz Knez Mihajlovu ulicu, pešačku ulicu glavnog grada, jer Mama misli o svemu, ona obezbeđuje parking, koji se nalazi ispod Tržnog Centra u Rajićevoj ulici, na mestu gde se Hotel Mama Shelter nalazi. Mama je popularna i kod najozbiljnijih poslovnih ljudi, zahvaljujući svom Ateljeu i prostranoj sali za sastanke ili sali za seminare.

Sobe Hotela Mama Shelter Beograd imaju sledeću opremu i sadržaje : sobe veličine od 20 do 46 m2, od kojih je 20 twin soba, a ostale su opremljene king size ležajevima veličine 180×200 cm, pogodne za boravak parova ili individualnih gostiju, udobnu posteljinu od 100% pamuka; TV 43-inča ; direktan telefon; besplatan bežični internet; besplatni filmovi; minibar; sigurnosni sef; radni sto; samostalno podešavanje klima uređaja; fen za kosu; Mama Skin: izbor organskih proizvoda za negu koju Mama posebno priprema, u saradnji sa Absolutionom.

Mama je takođe zapamtila da je Beograd bio južnjak, tako da je u kuhinji pripremila italijansku picu iz pećnice koja se služi na velikim stolovima. A kada je dan na kraju, Mama na svom najvišem nivou na prostoru od 500 m2 pruža ‘vazdušni hedonizam’, koji privlači svakog mangupa. Ovde se rađa mlada, potpuno sveža Evropa, kojoj je Mama u blizini, da sve posmatra….

Restoran Mama Shelter se nalazi na 4. spratu hotela i poslužuje hranu koja je nadahnuta srpskom tradicijom, jer je jednostavna, ukusna i izdašna. Gosti Hotela Mama Shelter mogu da nađu veliki bar u svojoj sobi, kao i otvorenu kuhinju i piceriju na drva. Terasa Hotela Mama Shelter obuhvata 500 m2 i pruža jedinstven pogled na Beograd, uz sadržaje otvorenog bara, velikog stola za stoni tenis i prekrasan izbor jela sa roštilja. Sve je ovde pripremljeno da se osećate kao kod kuće….

Sadržaji Hotela Mama Shelter Beograd : recepcija sa osoblje koje govori strane jezike 24/7; poslovni centar; usluge pranja i hemijskog čišćenja; parking; prodavnice trgovačkog centra; besplatan bežični interneti; obezbeđenje; otvoreni roštilj na terasi restorana na najvišem spratu

 

SHARE IT: