Luxury Mountain Resort Premier Bansko

Luxury Mountain Resort Premier Bansko

Luxury Premier Mountain resort Bansko je luksuzni turistički objekat 5 zvezdica u Banskom, koji se nalazi na pešačkoj udaljenosti od gondole ski lifta i istorijskog centra poznatog ski centra Bansko u Bugarskoj. Luxury Premier Mountain Resort Bansko je otvoren u proleće 2009. godine, kada je uveden ekskluzivni spoj luksuznog smeštaja, odlične ishrane, superiornih wellness i spa sadržaja i kvalitet usluga 5 zvezdica, što je bilo jedinstveno u turističkom centru Bansko. Svi tipovi apartmana u luksuznom Premier Luxury Mountain Resortu Bansko su ukusno i stilski uređeni i potpuno opremljeni za prijatan i udoban boravak gostiju, kojima tokom čitave godine omogućava potpunu udobnost i opuštanje. Uobičajeni standard smeštaja u luksuznom Premier Mountain Resortu Bansko su studio apartmani, jednosobni i dvosobni apartmani i duplex apartmani. Premier Luxury Mountain Resort Bansko ima brojne sadržaje za ski ili opušteni odmor u Banskom tokom čitave godine – 2 restorana, besplatan internet, wellness i spa centar, nectar bar, posluženje u sobi, dečije igralište….

Hrana i piće u Luxury Premier Mountain Resortu i Nectar Baru je lounge stila i nalazi se u gornjem delu predvorja hotela, koji gostima poslužuje širok izbor kafa, živopisnih koktela i internacionalnih pića. Restoran Dionyssos je glavni restoran Luxury Mountain Resorta Premier i internacionalnog stila je, uz dodatak jela nadahnuta gričkom kulturom, koja se poslužuju za doručak i večeru, buffet tipa. Restoran Amvrosia Luxury Premier Resorta Bansko omogućava da hrana postane pravi doživljaj, poznata po vrhunski kvalitetnim specijalitetima koje priprema čuveni grčki kuvar Yiannis Baksevanis. Topla preporuka!

Premier Luxury Mountain Resort Bansko je takođe odličan izbor za poslovni događaj ili privatnu zabavu u centru ovog poznatog ski i planinskog centra Bugarske. Konferencijski sadržaji Premier Luxury Mountain Resort Bansko imaju sve uslove i odličan su izbor za uspešan skup i događaj u Banskom, jer je stručna ekipa na raspolaganju za planiranje i realizaciju svih aktivnosti do kraja uspešnog događaja.

Spa & Wellness Centar Luxury Premier Mountain Resorta Bansko : Asana Spa by Eleni Petroulaki-Ivic pruža izvanrednu harmoniju tretmana, vežbanja i proizvoda koji osvežavaju i podmađuju telo i duh. Spa i Wellness centar Luxury Mountain Resorta Premier Bansko obuhvata zatvoreni bazen sa grejanom vodom i Jacuzzi kadom, teretanu, saunu i parno kupatilo, saunu i deo za opuštanje. Zatvoreni deo spa centra sa teretanom i saunom je na raspolaganju samo gostima starijim od 16 godina. Cena dnevne ulaznice za decu zavisi od sezone.

SHARE IT: