Kuća za odmor Crvena stena – Red Rock apartmani Bajina Bašta

Rustična kuća za odmor Crvena stena – Red Rock apartmani su udoban i lepo uređen turistički objekat na Drini, u jednom od najlepših delova Bajine Bašte i Srbije, na samo nekoliko minuta hoda od poznate turističke znamenitosti kućice na Drini i 15-ak minuta od centra grada. Kuća za odmor Crvena stena Bajina Bašta je idealna za boravak 4 osoba jer raspolaže dnevnim boravkom sa trosedom na razvlačenje, spavaćom sobom sa king size ležajem i garderoberom, kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom sa tušem… Kuća za odmor Crvena stena Bajina Bašta je okružena postranim dvorištem sa voćnjakom. Ovde se nalaze otvoreni bazen, Jacuzzi kupka, terasa-letnjikovac i hladnjak sa roštiljem, što je čini idealnim izborom za odmor od gradske gužve.

Oprema i sadržaji Kuće za odmor Crvena stena – Red rock apartmana na Drini su očuvali rustični izgled i odražavaju nekadašnji način života prilagođen potrebama čoveka i prekrasne prirode koja ga okružuje – drveni parket i tepisi – podne obloge, nameštaj od drveta, prirodni materijali u svim prostorima….. Ovaj originalni turistički objekat na Drini u Bajinoj Bašti je udaljen 11 km od Kaluđerskih Bara u Nacionalnom Parku Tara i 22 km od Mokre Gore i 30 km od Zlatibora. Gostima koji borave u Kući za odmor Crvena stena – Red Rock su na raspolaganju besplatan bežični internet i privatni parking za 2 automobila.

Dodatna ponuda za goste apartmana RedRock je vožnja čamcem – udobnim plovilom rekom Drinom što omogućava potpuno novi doživljaj smaragdno zelene reke Drine i jednog od najlepših jezera Srbije što je osećaj koji dugo ostaje u sećanju. Odmor u Bajinoj Bašti pruža uživanje u lepotama planine Tare – Nacionalnog Parka Tara, reke Drine, vidikovcima, jezerima, manastiru Rača i drugim znamenitostima i atrakcijama ovog prekrasnog dela Zapadne Srbije. Kućni ljubimci mogu boraviti u dvorištu Kuće za odmor Crvena stena – apartmana Red Rock.

.

SHARE IT: