Kuća Rustic Home Nacionalni Park Tara

Rustic Home je udoban i izuzetno prijatno uređen turistički objekat za najam na Tari – vikendica planinskog rustičnog stila u Kaluđerskim barama – najlepšem i najstarijem turističkom naselju Nacionalnog Parka Tara koje vode mladi i vredni vlasnici Irena i Marko koji se uspešno godinama bave turizmom. Pravi duh planine – Nacionalnog Parka Tare se oseti kroz pucketanje vatre, čašicu dobre rakije i šolju vrućeg čaja. U objektu Rustic Home Tara goste očekuje besprekoran mir i tišina, daleko od gužve i stresa modernog doba. Pogledajte lokaciju na Google mapi.

Vikendica Rustic Home na Tari je idealan izbor za odmor sa decom tokom čitave godine, jer je dvorište prelepo uređeno i ušuškano u hladu stogodišnjih borova sa ležaljkama, klupicama i rekvizitima za bezbrižnu dečiju igru. Oko objekta Rustic Home na Tari nema saobraćaja i gužve, već se jedino čuje cvrkut ptica, privlačna tišina i moć prirode. Prodavnica i Hotel Omorika su u blizini objekta, tako da je gostima na raspolaganju mogućnost uplate ukusnih obroka u hotelu Omorika po povoljnim cenama.

Vikendica Rustic Home na Tari raspolaže lepo uređenim dnevnim boravkom sa kaminom, kompletno opremljenom kuhinjom sa priborom i frižiderom, veličine pogodne za čuvanje namirnica tokom 7 dana, tri spavaće sobe, 2 kupatila sa tušem i velikim dvorištem. U planinskoj kući Rustic Home na Tari može udobno boraviti par porodica ili društvo prijatelja – do 14 osoba koje povezuje ljubav prema prirodi, sa smeštajem u tri spavaće sobe sa po 4 kreveta, a po potrebi u dnevnom boravku mogu spavati 2 osobe.

Grejanje je parno na drva preko dana, a uveče se pali kotao na struju. Kuhinja je ukusno opremljena za pripemu hrane za 20 gostiju koji mogu koristiti roštilj, talandaru, rernu, zemljani lonac, sač, začine, čaj, kafu…

Sobe udobnog objekta Rustic Home na Tari su uređene u privlačnom rustičnom stilu, potpuno usklađenom sa prekrasnom i besprekorsno čistom okolnom prirodom NP Tara. Gostima koji borave u Rustic Home na Tari su na raspolaganju posteljina, peškiri, toilet papir….  Gosti samo treba da ponesu dobro rapoloženje, poštovanje prema očuvanoj prirodi, ćumur i meso (jer na Tari ne postoji mesara).

Cene boravka u objektu Rustic Home variraju od 80 do 200 EUR i potvrđuju se na osnovu broja gostiju, sezonalnosti i dužine boravka, jer se odobrava popust sa posebnim dogovorom za duži boravak, uz minimalni broj noćenja. U cenu zakupa objekta nije uključena boravišna taksa, koja iznosi 1 EUR dnevno za odrasle osobe, a deca ne plaćaju boravišnu taksu.

Ljubiteljima planinarenja ili laganog pešačenja dobro obeleženim stazama ili snežnih čarolija na području NP Tara su pripremljeni posebni programi u skladu sa dužinom boravka, vremenskim uslovima, uz obezbeđenje mapa i profesionalnih turističkih i planinarskih vodiča. Više godina se u objektu Rustic Home uspešno organizuju i TEAM BUILDING programi sa jedinstveno privlačnim aktivnostima koji osnažuju ekipni-timski duh zaposlenih i pružaju zadovoljstvo, razbibrigu i odmor od stresa u fantastičnom okruženju ove udobne planinske kuće. U Objektu Rustic Home na Tari je moguća organizacija seminara, radionica, proslava ili dečijih rođendana, u skladu sa aktuelnim željama i očekivanjima gostiju.

Vlasnici udobnog objekta Rustic Home svojim gostima takođe organizuju zanimljive izlete sa posetom znamenitosti u okolini: Užice stari grad, zip line i druge, Bajina Bašta, reka Drina, Zlatibor, Višegrad, Manastir Rača iz 13.veka, vidikovaca Banjska stena, Osluša, Sokolina, Crnjeskovo, Bilješka stena, Sjenič, Janjač, Drvengrad, Šarganska osmica, Andrićgrad i druge…

SHARE IT: