Konačište sa restoranom Garden House Apatin

Konačište sa restoranom Garden House Apatin

Garden House je višenamenski turistički objekat u Apatinu koji pruža udoban smeštaj, izvanredno ukusnu hranu u svom restoranu sa otvorenom baštom i dodatne usluge i sadržaje koji omogućavaju prijatan boravak svim tipovima posetilaca i gostiju. Garden House Apatin je prvenstveno pogodan za boravak gostiju koji žele da tokom odmora uživaju u mirnom priordnom okruženju grada Apatina, blizu Marine Apatin i čuvene Apatinske pivare, samo 5 km od Banje Junaković.

Objekat Garden House u Apatinu pruža udoban smeštaj u 8 dvokrevetnih beprekorno čistih nepušačkih soba, opremljenih sadržajima za prijatan boravak poslovnih gostiju ili turista: tepisi od zida do zida, besplatan bežični internet, udobni king size ležajevi sa mekom posteljinom, LCD TV, sto i stolica-stolice, frižider, aparat za pripreme kafe-čaja, kupatila sa tušem, toaletni pribor, zavese za zamračivanje, sopstveni balkoni.

Turistički objekat Garden House Apatin ima kafić i veliki restorana sa oko 100 mesta, Spa centar sa Jacuzzi kupkom i saunama, stonim tenisom i teretanom, otvorenu baštu povezanu sa otvorenim bazenom, opremljenim ležaljkama i suncobranima, otvoreni teniski teren. Tokom letnjeg perioda, gosti objekta Garden Housea Apatin mogu besplatno koristiti baštu i bazen da bi uživali u svom omiljenom piću pored bazen, tokom odmora i opuštanja.

Restoran objekta Garden House Apatin je poznat po izuzetno ukusnim specijalitetima, pripremljenim od namirnica iz lokalne proizvodnje i po mogućnostima posluženja hrane i pica za uspešnu organizaciju raznovrsnih poslovnih ili privatnih proslava, zabava i druženja. Svojom dugom tradicijom gastro ponuda objekta Garden House Apatin garantuje kvalitet i raznovrsna jela kojima je svaki gost zadovoljan. .

SHARE IT: