Konačište restoran Kula Stari Bar

Konačište Restoran Kula Stari Bar

Konačište i restoran Kula Stari Bar predstavlja udoban smeštaj za izvanredno kvalitetnom hranom, samo 20 metara od čuvenog arheološkog nalazišta i utvrđenja Stari Bar – istorijskog dela Bara u Crnoj Gori. Konačište sa restoranom Kula Stari Bar gostima nudi besplatan bežični internet i parking.

Deset lepo uređenih i opremljenih soba konačišta Kula u Starom Baru imaju pogled na obližnju tvrđavu i arheolosko nalazište Stari Bar i vrhove obližnje planine Rumije. Sve sobe Konačišta Kula su opremljene klima uređajima, udobnim prostranim king-size ili posebnim ležajevima, parket podovima, radnim stolićem i stolicom, garderoberom i udobnim kupatilom sa tušem. Uređen balkon je u svakoj sobi konačišta Kula Stari Bar.

Restoran Konačišta Kula Stari Bar je nadaleko poznat po svojoj izvrsno ukusnoj i kvalitetnoj hrani koja obuhvata specijalitete mediteranske kuhinje od sveže ribe i morskih plodova ili ukusna tradicionalna jela – pečenja ispod sača, raznovrsne salate i originalne poslastice Balkana, uz veliki izbor najkvalitetnjih vina Balkana. Posebno zadovoljstvo gotiju predstavlja otvorena terasa restorana odakle se pruža prekrasan pogled na more i obližnje arheološko nalazište Stari Bar, kao i terasa za sunčanje.

Prodavnice i trgovine za nabavku su udaljene 100 metara, a objekat ima svoju suvenirnicu. Plaža se nalazi oko 4 km od turističkog objekta Konačišta Kula Stari Bar, jer se u blizini novog dela Bara, gde se nalazi jedinstveni pravoslavni hram posvećen Svetom Jovanu Vladimiru.

Konačište Restoran Kula Stari Bar organizuje izlete do Albanije, kako bi gosti mogli upoznati znamenitosti susedne države. Lokalni autobusi koji saobraćaju do centra grada su udaljeni 100 metara, dok je glavna autobuska stanica udaljena 3 km. Aerodrom Podgorica je 48 km udaljen od Konačišta sa restoranom Kula u Starom Baru.

SHARE IT: