Tri hrasta seoski turistički kompleks selo Klatičevo 014 Gornji Milanovac

Tri hrasta seoski turistički kompleks selo Klatičevo 014 Gornji Milanovac

KLATIČEVO je pitomo i lepo šumadijsko selo, 6 km od Gornjeg Milanovca na putu za istorijsko Takovo /mesto početka Drugog srpskog ustanka/, u dolini reke Dičine, sa predivnim pogledom na obližnja šumovita i valovita uzvišenja pokrivena livadama i zelenilom. Do ovog udobnog i lepo uređenog seoskog turističkog domaćinstva sa otvorenim bazenom se jednostavno stiže novim autoputem Milos Veliki, izlaz Gornji Milanovac /oko 130 km/, te dalje pravo putem prema Takovu, kroz prekrasne blago valovite predele Šumadije.

Ovo udobno i lepo uređeno seosko turističko domaćinstvo – turistički kompleks je poznat kao Kuća Tri hrasta, po drveću hrasta i drugih vrsta obilnog zelenila koje raste na prostranom gazdinstvu, ukrašenog cvećem i mekom travom. Boravak ili porodični odmor u seoskom turističkom domaćinstvu šumadijskog stila i sadržaja Tri hrasta u selu Klatičevu kod Gornjeg Milanovca pruža izuzetne mogućnosti za okrepljenje, podmlađivanje i pravi odmor, zahvaljujući visokom kvalitetu usluga, udobnosti smeštaja i ukusne domaće ishrane, kao i blagotvorenom lepo i potpuno mirnom okruženju. Smeštaj autentičnog šumadijskog seoskog stila turističkog objekta Tri hrasta u Klatičevu je prilagođen evropskim standardima, koje tokom čitave godine sa radošću koriste brojni domaći i inostrani gosti.

Gostima su na raspolaganju, u centralnom delu kuće za izdavanje tri prijatno uređene dvokrevetne sobe i jedan prostrani apartman, uređeni u tradicionalnom stilu i sa opremom od drveta i prirodnih materijala, sa upotrebom jednog kupatila. Spuštajući se uređenom baštom punom voća, cveća i zelenila, pored staze uz bazen, stiže se do dva trokrevetna luksuzno opremljena tradicionalna vajata-apartmana sa posebnim kupatilima i pojedinačnim ulazom, što veoma odgovara gostima koji žele potpunu privatnost. Dalje ispod je novi prostrani drveni vajat sa trokrevetnim i dvokrevetnim sobama i jednom jednokrevetnom, takođe sa sopstvenim kupatilima i saunom koja je na raspolaganju gostima.

Centralno mesto druženja gostiju tokom čitavog dana, najčešće u letnjem periodu je velika trpezarija sa otvorenom terasom turističkog objekta Tri hrasta. Ovde vredna domaćica Gordana služi nezaboravno ukusne tradicionalne šumadijske specijalitete, sa uslugom polupansiona – doručak i večera, zbog obilnih porcija /proja, sir, kajmak, gibanica, tradicionalna jela, pečenja, raznovrsne salate i poslastice…./. Po najavi-zahtevu moguće je organizovati poseban režim ishrane.

Pored uživanja u šetnjama po očuvanoj prirodi šumadijskog sela Klatičeva i lepe okoline, gosti tokom letnjih meseci obilno koriste veliki otvoreni bazen sa ležaljkama u centralnom delu imanja – lepo uređenog dvorišta punog cveća. Osim toga, porodicama sa decom je izuzetno prijatan boavak u ovom seoskom kompleksu zbog bezbrižnih mogućnosti igre i uzbudljive lagane avanture u mini Avantura parku, sa zip lineom i opremom za laganu igru. Domaćica Gordana govori engleski i italijanski jezik, nenadmašno je ljubazna i odlična kuvarica.

Ovo ljupko seosko domaćinstvo i prekrasna šumadijska okolina predstavljaju pravu bajku i tokom zime, posle prijatnih šetnji po čistom vazduhu, kada zimske večeri uveseljava pucketanje vatre iz kamina u dnevnom boravku. Gosti se u ovo veselo seosko turističko domaćinstvo kod Gornjeg Milanovca sa radošću vraćaju, da ponovo dožive nezaboravan odmor, obogaćen užicima, opuštanjem ili zabavom…. što je uvek novo iskustvo za pamćenje…, a PANACOMP ga obilato koristi u svojim turama, kao mesto odmora, osveženja i dobrog obroka… Ovaj lepo uređen seoski turistički kompleks je izuzetno pogodan za letnje kampove obuke za najmlađe goste, kao i raznovrsne radionice ručnih radova i starih zanata illi kulinarske radionice, jer pruža sve uslove za prijatan boravak i zanimljive sadržaje.

Seosko turističko domaćinstvo Tri hrasta, vrednih domaćina iz sela Klatičeva kod Gornjeg Milanovca je dobitnik prestižne nagrade Turističke Organizacije Srbije Turistički cvet za 2012. godinu, za visok kvalitet usluga koje pruža svojim gostima i unapređenje turističke ponude Srbije ! Gosti kažu da je nagrada potpuno zaslužena !

Aktivnosti : šetnje kroz šumu ili prostranim livadama punim poljskog cveća, kupanje u bazenu, vožnja biciklom, muža koza, sakupljanje lekovitog bilja, ribolov, lov, interaktivne radionice – kulinarske, muzičke, slikarske …

Zanimljiva mesta : Istorijski Spomen Kompleks Takovo, Crkva u Savincu, Koštunići, manastir Vraćevšnica

Evo jednog od brojnih utisaka gostiju koji su boravili u ovom prekrasnom seoskom turistickom domaćinstvu :

Poštovani, želeo bih da se zahvalim na predivnom vikendu koji smo proveli u gostima kod fenomenalne gdje Goce u Klatičevu. Ovo je bio odmor koji se pamti. Želeo bih još jednom da se zahvalim Gordani i agenciji Panacomp koji su nam omogućili da se ovako lepo provedemo, odmorimo i što je najvažnije steknemo nove prijatelje. Hvala bili ste fenomenalni, od srca ću vas svima preporučiti. Tatjana i Branislav Izda – HVALA

SHARE IT: