Kamp flaute muzikAkcija

Kamp flaute muzikAkcija

Dragi flautisti,

TA Panacomp “Zemlja čuda” organizuje FLAUTA kamp “MuzikAkcija”, koji će voditi prof. Aleksandra Horvat, nastavnik flaute u Muzičkoj školi “Isidor Bajić” u Novom Sadu.

Program i deo sadržaja FLAUTA kampa

Okupljanje u Turističkom objektu “Fruškogorska lugarnica” u Maloj Remeti na Fruškoj Gori, u ponedeljak, 16. avgusta 2021. od 11h do 12h. Dobrodošlica, smeštaj u sobe. Posle ručka dobrodošlice i kratkog odmora, sviranjem u ansamblu započinjemo našu MuzikAkciju… Na kraju dana, u mirnom okruženju nadomak Manastira Mala Remeta, odmorićemo se i pripremiti za dane koje planiramo ovako… Jutra ćemo započinjati vežbama razgibavanja, a radni dan nastavljamo zajedničkim usviravanjem. Svaki dan, svaki polaznik Kampa flaute će imati individualne časove flaute, kamerne muzike i ansambla flauta. Pored osnovnog programa “MuzikAkcije“, pripremljena je “Džez radionica improvizacije za flautiste, koju će na ineraktivan način voditi džez flautistkinja Milena Jančurić i otkriti nam čari džez muzike i improvizacije.

Polaznici Kampa flaute će koristiti udoban i lepo uređen smeštaj i ishranu sa pet punih pansiona i popodnevnim užinama. Poseta manastiru Mala Remeta i šetnja do izvora vode u susednom mestu Jazak će našim polaznicima dati dodatnu energiju i radost.

Posle ručka u subotu, 21. avgusta 2021. Flauta kamp završavamo KONCERTOM u 16h, na kojem će polaznici kampa flaute predstaviti stečenje veštine i znanja. Pozivamo roditelje i prijatelje, dobrodošli!

Dragi flautisti, vidimo se u ponedeljak 16. avgusta 2021. u Fruškogorskoj lugarnici u Maloj Remeti (GPRS lokacija). Ponesite svoje flaute, note kompozicija koje biste voleli da svirate na Kampu, metronom, stalak za note. Za aktivnosti u slobodno vreme ponesite sportsku opremu, zanimljive društvene igre, lepu muziku i puno dobre volje.

Cena Kampa flaute po polazniku: 22.000 RSD; plaćanje u tri rate: 1. jun 8.000 RSD; 1. jul 7.000 RSD; 1. avgust 7.000 RSD; mogućnost uplate i na žiro račun po primljenom predračunu

Uključeno: Svakodnevni individualni i grupni časovi flaute; pet punih pansiona sa popodnevnim užinama i ručkom dobrodošlice; Jazz Radionica za flautiste Milene Jančurić, lokalni izlet, 24h podrška TA Panacomp “Zemlja čuda” i prof. Aleksandre Horvat

ROK PRIJAVE:  11. jun 2021.

U slučaju većeg broja prijavljenih, prednost će imati polaznici koji se ranije prijave. Ako broj prijavljenih ne bude dovoljan, seminar će se otkazati, tj odložiti.

 

Prof. Aleksandra Horvat, 063 8277179 i Panacomp “Zemlja čuda”, 063 529435, office@panacomp.net

SHARE IT: