Hoteli Srbija

Naša preporuka i najefikasniji način da izaberete hotel u Srbiji koji drži do standarda…Najbolji izbor hotela i turističkih objekata u Srbiji sa našom preporukom i najbrža rezervacija za turističko putovanje, prošireni vikend, gradska putovanja ili poslovna putovanja za svačiji džep!

Obaveštavamo vas da našu internet stranicu www.panacomp.net koja obuhvata više od 5000 pojedinačnih stranica, neće krasiti dosadašnje raskošno obimne objavljene fotografije. U cilju ostvarene vidljivosti, pored naših turističkih i drugih proizvoda i ponuda namenjenih povećanju interesovanja posetilaca, naše internet objave su obuhvatale i opise i mnogobrojne fotografije znamenitosti, spomenika i brojnih dobavljača u Srbiji i regionu sa kojima uspešno, ponosno i blisko sarađujemo. Promena je uslovljena nerazumevanjem i neprihvatljivim odnosom određenih autora fotografija sa kojima nismo uspeli da postignemo razumevanje i poštovanje dostizanja ciljeva i rezultata koje ostvarujemo u turističkom i kongresnom poslovanju, pa smo bili primorani da primenimo drugačije načine predstavljanja. Živeli svest /i o uspehu turizma/, poštenje i zdrav razum !

Tradicionalna naselja u raznim ekoloških destinacijama i mestima Srbije, sa raznovrsnim smeštajnim, ugostiteljskim, konferencijskim i zabavno-rekreativnim i okrepljujućim wellness sadržajima su poslednjih godina postala veoma popularna u Srbiji. Takva tradicionalno opremljena i originalno uređena naselja u Srbiji se nazivaju etno naselja ili konačišta ili odmarališta, koja su izgrađena u Srbiji u poslednjih nekoliko decenija, pretežno u prirodnom okruženju, te nude jedinstven doživljaj posetilaca potpuno blizak prirodi. Posetioci Srbije uživaju da borave u takvim objektima i mestima, jer suštinski imaju mnogo toga da ponude – sasvim različito od njihovog mesta boravka. Poslovni gosti ili turisti koji posećuju Srbiju posebno uživaju u druženju sa lokalnim stanovništvom, posmatrajući i upoznavajući njihove potrebe, stilove života, običaje i životnu sredinu.

Duboko u našim srcima, svi sanjamo o zelenom i mirnom utočištu koje okrepljuje svojim svežim vazduhom i čistim vodama, daleko od modernog života. Dobrodošli u Srbiju, zemlju eko – blaga, bogatu neverovatnim kulturnim znamenitostima i očuvanom tradicijom, pre nego što se promeni… Zamislite da ste okruženi prirodnim čudima i baštama od ranog jutra, mestom gde se možete popeti na najimpozantniji vrh najviše planine u regiji. Isprobajte različite ukuse uzbudljive i iznenađujuće Srbije.

Naš posvećen tim menadžera će lično upravljati vašom rezervacijom putem mejla!

SHARE IT: