Hoteli Beograd

Beograd pruža raznovrsne mogućnosti smeštaja, od luksuznih i prefinjenih hotela /vrhunski kvalitetnih hotela standarda 5 zvezdica, poslovnih hotela, Boutique i malih luksuznih hotela/ do povoljnih i vrlo pristojnih hostela, sa kupatilima… Posetiocima Beograda su na raspolaganju beskrajna turistička razgledanja znamenitosti i muzeja u istorijskom delu grada ili upoznavanje prekrasne okoline Beograda, festivali, neumorna kupovina, odlična i ukusna hrana i vrlo živ noćni provod. Beograd je tokom čitave godine metropola povoljnog skupa, uspešnog posla, zabave i hedonizma…

Godine 1936. Beograd je proglašen vrhunskim gradom odmaralištem. Imao je čak 23 hotela, 33 restorana, 433 gostinjske kuće, 427 taverni, 197 kafana, 412 otvorenih kuhinja i 318 gostionica.

Obaveštavamo vas da našu internet stranicu www.panacomp.net, koja obuhvata više od 5000 pojedinačnih stranica, neće krasiti dosadašnje raskošno obimne objavljene fotografije. U cilju ostvarene vidljivosti, pored naših turističkih i drugih proizvoda i ponuda namenjenih povećanju interesovanja posetilaca, naše internet objave su obuhvatale i opise i mnogobrojne fotografije znamenitosti, spomenika i brojnih dobavljača u Srbiji i regionu sa kojima uspešno, ponosno i blisko sarađujemo. Promena je uslovljena nerazumevanjem i neprihvatljivim odnosom određenih autora fotografija sa kojima nismo uspeli da postignemo razumevanje i poštovanje dostizanja ciljeva i rezultata koje ostvarujemo u turističkom i kongresnom poslovanju, pa smo bili primorani da primenimo drugačije načine predstavljanja. Živeli svest /i o uspehu turizma/, poštenje i zdrav razum !

 

SHARE IT: