Hotel Zlatiborska Noć

Hotel Zlatiborska Noć

Hotel “Zlatiborska noć” je udoban hotel 4 zvezdice koji se nalazi u zlatiborskom okrugu, na Beloj zemlji, 8 km od Užica, na magistralnom putu Beograd – Podgorica, na samoj “kapiji” Zlatibora, Tare, Sirogojna i Mokre Gore. Hotel Zlatiborska noć je smešten u zlatiborskoj oazi prirode, u kojoj se ukrštaju planinski i mediteranski vetrovi, svojstveni Zlatiboru, blage i prijatne klime, sa preko 250 sunčanih dana u godini.

Udoban i komforan smeštaj Hotela Zlatiborska Noć, sa vrhunski opremljenim udobnim sobama i apartmanima pružaju idealne uslove za prijatan boravak, odmor ili poslovni sastanak. Hotel Zlatiborska noć raspolaže sa 25 soba raspoređenih na dva sprata i Depadensom “Vila” sa 6 soba, svrstanih u dve kategorije “standard” i “comfort”, što ukupno čini kapacitet od 70 ležaja. Hotel Zlatiborska noć takođe raspolaže sa 4 apartmana, od toga dva u hotelu i dva u hotelskom Depadensu “Vila”, svrstanim u dve kategorije, Apartman “MD” i “MD Plus” sa ukupno 11 ležaja. Sobe i apartmani Hotela Zlatiborska noć su opremljene besplatnim internetom, udobnim posebnim ili king size ležajevima i nameštajem od drveta, LCD TV-om, telefonom, mini barom, lepo uređenim balkonima sa pogledom na mirisnu šumu ili bazen, kupatilima sa tuš kabinom ili jacuzzi kadom, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Moderan restoran Hotela Zlatiborska noć je uređen u skladu sa autentičnim zlatiborskim stilom i predstavlja kombinaciju punog drveta i modernih materijala koji odišu toplinom i komforom. Restoran poslužuje raznovrsnu hranu za buffet doručak i večeru i objedinjuje bogatu ponudu domaće kuhinje sa specijalitetima užičkog i zlatiborskog kraja, koji se pripremaju od vrhunski kvalitetnih prirodnih namirnica iz lokalne proizvodnje i okolnih seoskih domaćinstava, a po tradicionalnim receptima domaće kuhinje. Pivnica je smeštena u podnožju zgrade Hotela Zlatiborska noć, sa izlazom na prekrasnu terasu-baštu okruženu raskošnim zelenilom parka. Izgrađena je isključivo od prirodnih materijala – punog bukovog drveta ukrašenim reljefnim kamenom i podnom keramikom. Ambijent, arhitektura, boje i posuđe od pečene keramike čine ambijentalnu celinu i stil koji omogućavaju nezaboravan osećaj i doživljaj planinske atmosfere. Pivnica Hotela Zlatiborska noć nudi najraznovrsnije vrste piva, posebno točenog u kriglama od keramike, što mu daje neodoljiv ukus i svežinu.

Kongresna sala se nalazi na prvom spratu Depadensa II Hotela Zlatiborska noć, lociranog neposredno uz sam hotel, sa kapacitetom 100 sedišta i posebnim salonom od 20 sedišta. Kongresna sala Hotela Zlatiborska noć je opremljena savremenom tehnikom i audio vizuelnom opremom i sredstvima neophodnim za uspešnu organizaciju raznovrsnih seminara, simpozijuma, kongresa, stručnih skupova i poslovnih događaja, što uz odlično posluženje hrane i pića predstavlja izuzetnu kongresnu lokaciju na području Zlatibora.

Otvoreni bazen hotela Zlatiborska noć, u kombinaciji sa prijatnom planinskom klimom Zlatibora omogućava jedinstven odmor ili dodatni sadržaj tokom organizacije kongresa ili skupa. “Park šume” na površini od 4 hektara sa gustom borovom šumom koja potpuno okružuje Hotel Zlatiborsku noć, omogućava blagotvornu šetnju kroz očuvanu prirodu.

Lokacija Hotela Zlatiborska noć na nadmorskojm visini od oko 1000 metara, blaga klima, veliki broj sunčanih dana, znamenito prirodno okruženje i zanimljivi sadržaji – otvoreni bazen, teretana, pivnica, park šume i dečiji park-igraonica predstavljaju idealne uslove za razne vidove odmora i poslovnih događaja, kongresa i skupova, sportsko rekreativnih aktivnosti, team-building programa, zdravstvenog oporavka i prijatnih izleta.

Tokom boravka u Hotelu Zlatiborska noć gostima toplo preporucujemo izlete u okolini – razgledanje lapidarijuma Narodnog Muzeja Užice sa rimskim nadgrobnim spomenicima, posetu Spomen Parku Kadinjača, vožnju uzbudljivim planinskim terenima brdskim biciklom, posetu Hidroelektrane na Đetinji sagrađenoj 1900. godine po Teslinim principima polifazne struje, avanturističke izlete ekstremnog sadržaja – kanjoning Đetinjom, alpinizam liticama Starog grada u Užicu, programe preživljavanja u prirodi – koji čine Wild West ponudu, planinarske izlete i šetnje, izlete do Zlatara i Zlatibora, Specijalnog rezervata prirode Uvac koji je najveće prirodno stanište beloglavog supa na Balkanu, Mokre Gore i Šarganske osmice, Nacionalnog Parka Tara, posetu Mećavnika Drvengrada i čarobnog hotela Čarobni breg, Starog mosta i Andrić grada u Višegradu, Etno Parka Terzića avlija u Zlakusi, Potpećke pećine, Stopića pećine, Muzeja na otvorenom Staro Selo Sirogojno sa posetom Muzeja pletilja i predstavljanjem ručnih radova i starih zanata, vodopada Gostilje, obližnjeg seoskog turističkog domaćinstva Lazarevi konaci u selu Kačer, seoskog turistickog domacinstva u selu Kremna, seoskog turistickog domacinstva u selu Vilovi, zlatiborske sušare pršute i drugih dimljenih proizvoda vrhunskog kvaliteta, zlatarske mlekare koja je proizvođač čuvenog zlatarskog sira – proizvoda sa zaštićenim geografskim poreklom, učešće u nesvakidašnjim team building programima koje gostima omogućavaju doživljaj bitaka partizana i Nemaca, kulinarske radionice, ekološke radionice, likovne radionice, muzičke radionice, radionice pripreme ekoloških sokova, melema i lekova iz prirode na Tari i Goliji, priprema zimnice, poseta Međunarodne kolonije umetničke keramike Zlakusa, Čobanski dani u Kosjeriću, Kulturno leto i drugi doživljaji za pamćenje….

 

 

SHARE IT: