Hotel Golden Tulip Zira Beograd

Hotel Golden Tulip Zira Beograd

Udoban Hotel Golden Tulip “ZIRA” se nalazi u centru starog Beograda, na udaljenosti od 24 km od Aerodroma “Nikola Tesla” Beograd. Zahvaljujući svojoj izuzetno povoljnoj lokaciji, u blizini Zira Shopping centra trgovačke zone, univerzitetskog dela Beograda i drugih važnih institucija Beograda, kao i odlicnim uslugamai sadrzajima koje pruza, poslovnim gostima i turistima koji borave u Hotelu Zira je na raspolaganju prijatan boravak i najkraća veza sa vitalnim delovima grada i turističkim znamenitostima.

Hotel Golden Tulip Zira Beograd poseduje ukupan smeštajni kapacitet od 125 svetlih, nepusackih i prostranih soba koje su opremljene po najvišim svetskim standardima i svojim sadržajima i opremom omogućavaju funkcionalan i prijatan boravak poslovnih gostiju i turista.

Od ukupnog broja soba Hotela Golden Tulip Zira Beograd, 4 Superior sobe su namenjene osobama sa posebnim potrebama. Svaka soba Hotela Golden Tulip Zira Beograd je opremljena plazma TV-om, kablovskim internetom, centralnim sistemom klimatizacije, mini barom, direktnom telefonskom linijom i sigurnosnim sefom. Gostima Hotela Golden Tulip Zira Beograd je na raspolaganju korišćenje usluga pranja i peglanja, kao i posluženja u sobi. Hotel Golden Tulip Zira Beograd je karakterističan i po tome što je u njemu zabranjeno pušenje. Zahvaljujući kapacitetima i sadrzajima kojima raspolaže, Hotel Golden Tulip Zira Beograd je idealna opcija za organizaciju raznovrsnih događaja kao što su seminari, kongresi, prezentacije i sl.

U okviru Hotela Golden Tulip Zira se nalazi Restoran Gaeotano, jedan od najekskluzivnijih restorana internacionalne kuhinje u Beogradu. Šef kuhinje restorana Hotel Golden Tulip Zira Beograd važi za najboljeg kuvara na Mediteranu, a svojim talentom i umećem da kombinuje internacionalna jela sa tradicionalnim specijalitetima, kod svakog gosta ostavlja nezaboravan osećaj. Koncept restorana je A la Carte Menu, otvorenog tipa, prvenstveno da zadovolji potrebe gostiju Hotela Golden Tulip Zira, ali i svih onih koji žele da uživaju u mediteranskim specijalitetima. Hotel Golden Tulip Zira Beograd je 2011. godine odabran za najbolji hotel u Srbiji, osvojivši priznanje Turistički cvet, koji dodeljuje Turistička Organizacija Srbije.

Hotel Golden Tulip Zira Beograd, zahvaljujući svom kongresnom centru i prostorima raznovrsno-prilagodljive postavke, sadržaja, rasporeda, usluga i izgleda, opremljenom najsavremnijom opremom za uspešno organizovanje seminara i izložbi, te modernim fitnes-relax centrom i restoranom internacionalne kuhinje, predstavlja jedan je od najmodernijih objekata u prestonici i u potpunosti zadovoljava zahteve i potrebe savremenog poslovnog sveta.

Osim svojih zasluga na polju usavršavanja kvaliteta usluga, Hotel Golden Tulip Zira je takođe prepoznatljiv kao uspešan partner u razvoju turizma i predstavljanja turističkog proizvoda Srbije na međunarodnom tržištu. 2011. godine je Hotel Golden Tulip Zira osvojio Trip Advisor priznanje za odličan kvalitet usluga, prema pozitivnim utiscima gostiju koji su ga označili među tri najbolja hotela Beograda.

Zanimljiva mesta u okolini: Kalemegdanska tvrđava, Hram Svetog Save, Pravoslavna crkva, Konak princeze Ljubice, boemska četvrt Beograda – Skadarlija, Košutnjak park, Muzej nikole Tesle, Etnografski muzej, Stari grad Zemun, Šetaliste pore Dunava, arheološko nalaziste Vinča, Kraljevski dvor na Oplencu, Fruškogorski manastiri, Arheološko nalaziste Viminacijum, kupaliste Ada Ciganlija, belocrkvanska jezera…

SHARE IT: