Hotel Drina Zepter Bajina Bašta

Hotel Drina Zepter Bajina Bašta

Luksuzni i moderan Hotel Drina, visoke kategorije 4 zvezdice, nalazi se u samom centru Bajine Bašte, 168 km od Beograda i 38 km od Užica, u središtu pešačke zone gradskog naselja Bajine Bašte, u neposrednoj blizini reke Drine, po kojoj i nosi ime, planine-Nacionalnog Parka Tare i manastira Rače. Zgrada hotela Drina je smeštena između dve glavne ulice grada Bajine Baste, naslanja se na pešačku zonu i ušuškana je u raskošno zelenilo obližnjih parkova, što spoljašnjost i sadržaje hotela Drina čini još zanimljivijim. I tokom zimskog perioda smanjene ili nepostojeće vegetacije, jačina boja hotelske fasade od crvenkaste opeke doprinosti upečatljivom skladu sa okolnim pejzažem i okruženjem ovog lepog grada jugozapadne Srbije.

Hotel Drina Bajina Bašta se sastoji od suterena, prizemlja i tri sprata, sa 70 udobnih soba kategorija standard (41 soba) i de luxe (29 soba), koje zadovoljavaju standarde 5 zvezdica. Sobe Hotela Drina Bajina Bašta raspolažu prostranom spavaćom sobom i kupatilom, ukupne površine 25-30 m². Sobe su opremljene velikim, udobnim king-size krevetima, garderoberom, prostorom za prtljag, radnim stolom sa stolicom, ogledalom, LCD TV-om, zidnim lampama. Kupatilo je sa kadom i pratećim sanitarijama, upotpunjeno kvalitetnom Zepter kozmetikom. Sve sobe Hotela Drina u Bajinoj Bašti su klimatizovane i poseduju parket-laminatne podne obloge, LCD TV, telefonsku liniju, WiFi i kablovski internet. De lux sobe Hotela Drina Bajina Bašta imaju minibar i vunene tepihe, a kupatila izrađena od italijanske keramike su sa tuš kabinama.

Pored udobnog smeštaja u sobama i apartmanima, Hotel Drina Bajina Bašta raspolaže i kongresnom dvoranom kapaciteta 220 mesta, kompletno tehnički opremljenom za uspešno održavanje skupova, kongresa i seminara.

U restoranu hotela Drina sa 120 mesta se organizuju raznovrsne svečanosti i događaji, sa posluženjem ukusnih tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta, pripremljenih na zdrav – Zepter način. Hotel Drina Bajina Bašta ima i pizzeriju, kao i pokrivenu spoljašnju terasu koja izlazi direktno na glavni gradski trg, što su omiljena mesta gostiju i posetilaca.

Osim savršenih uslova za aktivan i opuštajući odmor, hotel Drina Bajina Bašta pruža i sve uslove za smeštaj i ishranu sportista tokom sportskih priprema na otvorenim terenima i u obližnjoj sportskoj hali. Obzirom na bogatstvo kulturno-istorijskih i prirodnih znamenitosti u okolini, gosti koji borave u Hotelu Drina u Bajinoj Bašti tokom čitave godine imaju raznovrsne mogućnosti sadržaja i aktivnosti u prirodi i turističkih poseta – izleti u Nacionalnom parku Tara, razgledanje manastira Rače, vožnja čamcima rekom Drinom, krstarenje prekrasnim kanjonom Drine do Visegrada i jezerom Perućac, vožnja Šarganskom osmicom, vožnja kanua-kajaka, veslanje na dasci – stand up paddling, vožnja brdskog bicikla, jahanje konja na Tari, istraživanje kanjona, ručak u prirodi, predstavljanje proizvodnog programa čuvene rakije klekovače BB kleka….

U Hotelu Drina Bajina Bašta gosti borave radi odmora, rekreacije i uživanja, ali je ovaj objekat takođe i značajan turistički i zdravstveni centar.

SHARE IT: