Hotel Drina Zepter Bajina Bašta

Hotel Drina Zepter Bajina Bašta

Luksuzni i moderan Hotel Drina, visoke kategorije 4 zvezdice, nalazi se u samom centru Bajine Bašte, 168 km od Beograda i 38 km od Užica, u središtu pešačke zone gradskog naselja Bajine Bašte, u neposrednoj blizini reke Drine, po kojoj i nosi ime, planine-Nacionalnog Parka Tare i manastira Rače.

Zgrada hotela Drina je smeštena između dve glavne ulice Bajine Baste, naslanja se na pešačku zonu i ušuškana je u raskošno zelenilo obližnjih parkova, što spoljašnjost i sadržaje hotela Drina čini još zanimljivijim.

I tokom zimskog perioda smanjene ili nepostojeće vegetacije, izrazita boja hotelske fasade od crvenkaste opeke doprinosti upečatljivom skladu sa okolnim pejzažem i okruženjem ovog lepog grada jugozapadne Srbije.

Hotel Drina Zepter Bajina Bašta se sastoji od suterena, prizemlja i tri sprata, sa 70 udobnih soba kategorija standard (41 soba) i de luxe (29 soba), koje zadovoljavaju standarde 5 zvezdica.

Sobe Hotela Zepter Drina Bajina Bašta raspolažu prostranom spavaćom sobom i kupatilom, ukupne površine 25-30 m². Sobe su opremljene velikim, udobnim king-size krevetima, garderoberom, prostorom za prtljag, radnim stolom i stolicom, ogledalom, LCD TV-om, internetonm, zidnim lampama. Kupatilo je sa kadom i pratećim sanitarijama, upotpunjeno kvalitetnom Zepter kozmetikom. Sve sobe Hotela Drina Zepter u Bajinoj Bašti su klimatizovane i poseduju parket-laminatne podne obloge, LCD TV, telefonsku liniju, WiFi i kablovski internet. De luxe sobe Hotela Zepter Drina Bajina Bašta imaju minibar i vunene tepihe, a kupatila izrađena od italijanske keramike su sa tuš kabinama.

Pored udobnog smeštaja u sobama i apartmanima, Hotel Zepter Drina Bajina Bašta raspolaže i kongresnom dvoranom kapaciteta 220 mesta, kompletno tehnički opremljenom za uspešno održavanje raznovrsnih skupova, kongresa i seminara.

U restoranu hotela Drina Zepter sa 120 mesta se organizuju raznovrsne svečanosti, svadbe i događaji, sa posluženjem ukusnih tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta, pripremljenih na zdrav – Zepter način. Hotel Zepter Drina Bajina Bašta ima i pizzeriju, kao i pokrivenu spoljašnju terasu koja izlazi direktno na glavni gradski trg, što su omiljena mesta gostiju i posetilaca.

Osim savršenih uslova za aktivan i opuštajući odmor, hotel Zepter Drina Bajina Bašta pruža i odlicne uslove za smeštaj i ishranu sportista tokom sportskih priprema na otvorenim terenima i u obližnjoj sportskoj hali.

Obzirom na bogatstvo kulturno-istorijskih i prirodnih znamenitosti u okolini, gosti koji borave u Hotelu Drina u Bajinoj Bašti tokom čitave godine imaju raznovrsne mogućnosti sadržaja i aktivnosti teambuilding programa u prirodi i turističkih poseta – izleti u Nacionalnom parku Tara i do prekrasnih vidikovaca, razgledanje manastira Rače, poseta Mecavnika Drvengrada, vožnja čamcima rekom Drinom, krstarenje prekrasnim kanjonom Drine do Visegrada i jezerom Perućac, vožnja Šarganskom osmicom, vožnja kanua-kajaka, veslanje na dasci – stand up paddling, spust niz stenu /absail/, vožnja brdskog bicikla, Drinski spust čamcima i Municipium Malvesiatum, pešačke ture Tara 1: Manastir Rača, Kaluđerske bare, vidikovac Crnjeskovo, ergela konja i Tara 2: Zaovine, Banjska stena, Tepih livada, Mitrovac, Perućac, Vrelo, jahanje konja na Tari, istraživanje kanjona, ručak u prirodi, predstavljanje proizvodnog programa čuvene rakije klekovače BB kleka….

U Hotelu Zepter Drina Bajina Bašta gosti borave radi odmora, rekreacije i uživanja, ali je ovaj objekat takođe i značajan turistički i zdravstveni centar.

SHARE IT: