Hotel Zepter Beograd

Ako u Beogradu boravite iz poslovnih razloga ili Vas je u njega dovelo interesovanje za turističke i kulturne sadržaje, opredelite se za Zepter Hotel Beograd – životni prostor za jedinstveno iskustvo i uživanje svim čulima. Ime Zepter uvek znači: vrhunski kvalitet, prepoznatljiv stil i trajnu vrednost. Zepter Hotel je oaza luksuza u centru Beograda, na Terazijama koja premašuje očekivanja i zelje gostiju, 2 minuta od Knez Mihailove trgovačke zone Beograda, samo 5 minuta šetnje od autentičnih zvukova boemske beogradske četvrti Skadarlije.

Hotel Zepter Beograd ima 32 smeštajne jedinice – 5 deluxe soba i 27 apartmana. Sve sobe i apartmani Hotela Zepter Beograd su opremljeni Zepter proizvodima za dug i zdrav život. Svaki apartman i javni prostori Hotela Zepter Beograd pružaju jedinstveni doživljaj strogog centra Beograda, a ujedno i oaze zdravlja, lepote, luksuza i mira. Predsednički apartman Hotela Zepter Beograd obuhvata 333 m2 i raspolaže sa 3 spavaće sobe, 1 prostranim dnevnim boravkom, 3 kupatila, 1 gostinskim toaletom, potpuno opremljenom kuhinjom, 1 trpezarijom i 1 radnom sobom, udoban za boravak šest osoba. Sa terase apartmana se pruža jedinstveni pogled na Terazije, a iz jednog dela apartmana pogled na City Garden. Apartman je opremljen nameštajem izuzetno modernog dizajna, izrađenim od prirodnih materijala u različitim kombinacijama boja.

SmartLife restoran sa Snack barom je mesto u kome se poslužuje hrana koja obiluje izvanredno bogatom ponudom internacionalne, mediteranske i domaće kuhinje, specijalitetima pripremljenim na Zepter način. Svetski Master Chef i najbolji chef za 2023. godinu u Srbiji, Damir Sertić, priprema prava gastronomska umetnička dela u Zepter Hotelu i uvek privuče ljubitelje molekularne kuhinje i poznatih svetskih specijaliteta.

Zepter konferencijska sala (Zepter Meeting Club)Hotela Zepter Beograd je multifunkcionalna sala za bankete, prijeme, seminare, obuke, team buildinge i konferencije. Savremeno opremljen radni prostor, sa svom potrebnom audio i video opremom obezbeđuje optimalne uslove za održavanje raznovrsnih poslovnih skupova i događaja.

SmartLife Fitness centar je oaza za održavanje telesne forme, opremljena najnovijim tehno-gym spravama, centrom za masažu i saunom koja će učiniti boravak u Hotelu i Beogradu nezaboravnim iskustvom i jedinstvenim užitkom.

SHARE IT: