Hotel Ženeva Lux Kragujevac

Hotel Ženeva Lux Kragujevac

Hotel Ženeva Lux se nalazi na idealnoj lokaciji, u neposrednoj blizini autoputa i centra Kragujevca, gde gosti mogu da posete Amidžin park, Pozorište iz 19. veka i Spomen-park Šumarice. Hotel Ženeva Lux u Kragujevcu je ugostiteljski objekat visoke kategorije koji posluje od 2009. godine. Hotel Ženeva Lux Kragujevac zauzima prostor od 3000m2 i kategorisan je sa 4 zvezdice, smatra se jednim od najkvalitetnijih smeštajnih kapaciteta u Šumadijskom okrugu.

Hotel Ženeva Lux Kragujevac poseduje 7 prostranih i funkcionalnih soba i 7 apartmana opremljenih po visokim standardima. Svaka soba Hotela Zeneva Lux poseduje sef, kablovsku TV, DVD plejer, mini bar, kupatila sa toaletnim priborom, bade-mantilom i papučama. Podovi u svakoj sobi Hotela Ženeva Lux su prekriveni tepihom.

Hotel Ženeva Lux Kragujevac raspolaže sa restoranom kapaciteta 360 mesta u kome se služe raznovrsni internacionalni specijaliteti, kao i konferencijskom salom, opremljenom sa LCD ekranom i projektorom, koja prima 60 osoba. Restoran i konferencijska sala su pogodni za organizovanje raznovrsnih događaja i skupova: predavanja, seminara, poslovnih ručkova, venčanja, rođendana… Od dodatnih sadržaja hotel Ženeva Lux u Kragujevcu posetiocima nudi VIP salon, malu letnju baštu, obezbeđen parking sa video nadzorom. Hotel Ženeva Lux Kragujevac u bliskoj budućnosti planira da svoje stalne i potencijalne goste obraduje uslugama fitnes i spa centra.

 

SHARE IT: