Hotel Žabljak Žabljak Durmitor

Hotel Žabljak Žabljak Durmitor

Hotel Žabljak je sagrađen pre 44 godine u majušnom ljupkom planinskom selu, u središtu prekrasne prirode planine i Nacionalnog Parka Durmitora. Kako su godine prolazile, ovo mesto se razvilo i postalo nadaleko poznat planinski turistički centar Balkana. Hotel Žabljak je 2012. godine potpuno obnovljen i danas predstavlja moderan i udoban hotel 4 zvezdice i odličan izbor boravka gostiju u Nacionalnom Parku Durmitoru, zahvaljujući izuzetnom položaju u centru mesta, sa prekrasnim pogledom na masiv Durmitora. Od otvaranje do danas je Hotel Žabljak mesto spokojnog i mirnog odmora turista iz čitavog sveta, koji uživaju u prekrasnom planinskom ambijentu i očuvanoj prirodi.

Hotel Žabljak na Žabljaku pruža udoban boravak u svojih 26 moderno opremljenih, nepušačkih smeštajnih jedinica, strukture 7 studio apartmana, 4 apartmana, 12 dokrevetnih soba i 2 dvosobne sobe. Svaka smeštajna jedinica Hotela Žabljak na Žabljaku je uređena u kombinaciji drveta i kamena i opremljena po najvišim standardima za prijatan boravak gostiju – LCD TV sa kablovskim programima, minibar, sigurnosni sef, udobno kupatilo sa tušem, telefon, besplatan bežični internet. Gostima hotela Žabljak je na raspolaganju parking.

U cilju još prijatnijeg boravka, Hotela Žabljak na Žabljaku svojim gostima stavlja na raspolaganje mali spa centar, sa Jacuzzi kadom, saunom, teretanom i opuštajućom masažom. Zatvorena dečija igraonica očekuje najmlađe posetioce Hotela Žabljak.

Hotel Žabljak na Žabljaku ima prostrani restoran u kome se gostima poslužuje vrhunski kvalitetna hrana, kao i internacionalna jela. Odmah uz restoran se nalazi opuštajući Međed Kafe bar, koji je najbolji izbor za uživanje gostiju u sunčanom danu, na terasi. Sala za sastanke Hotela Žabljak je mesto održavanja manjih skupova i događaja.

Restoran “Momčilov Grad” se nalazi između sedam planinskih vrhova Durmitora, na nadmorskoj visini od 1850 metara i omogućava jedinstven i očaravajući doživljaj prirodnih lepota Nacionalnog Parka Durmitor. Ugled i tradicija restorana se sastoji od posluženja najsvežijih specijaliteta koji se organiski proizvode na sopstvenoj farmi i omogućavaju potpuno neskvalidašnje ukuse i zadovoljstva i najzahtevnijih gurmana. Stoga je ovaj čuveni restoran uobičajena i obavezna destinacija najboljih ukusa posetilaca Durmitora i Žabljaka.

U blizini od centra Žabljaka, na putu za Crno jezero, nalazi se 15 bungalova koji su na raspolaganju gostima koji borave u Nacionalnom Parku Durmitoru. Svaki bungalov ima dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i dve terase. Okružen prirodnim lepotama Durmitora, bungalovi Hotela Žabljak predstavljaju odličan izbor za boravak porodica i svih gostiju koji žele potpunu privatnost i mir. Hotelska grupacija ima sopstvenu farmu na Durmitoru, koja gaji oko 700 ovaca i spada među najveće na Balkanu. Ova durmitorska farma proizvodi organske proizvode koji čine omiljeni sadržaj menija hotela u kojima gosti uživaju – jagnjeće i ovčije meso, kajmak od ovčijeg mleka, ovčiji sir od obranog mleka, poznati kao “Prlja” i “Saljevak”. Godišnja proizvodnja obuhvata oko 1 tone kajmaka, 2 tone sira Prlja i oko 500 kg Saljevka. Dobrodošli na Durmitor i Hotel Žabljak, da sebi i svojim voljenima pružite nezaboravak odmor tokom čitave godine!

SHARE IT: