Hotel Xheko Imperial Tirana

Hotel Xheko Imperial Tirana

Luksuzni Hotel Xheko Imperial Hotel se nalazi u centru Tirane, u blizini parka. Hotel Xheko Imperial Tirana je hotel najviših standarda i kvaliteta, koji usklađuje prefinjene sadržaje luksuza i tradicije, što gostima omogućava nezaboravan i neuobicajen doživljaj arhitekture i luksuza.

Sobe i smeštajne jedinice Hotela Xheko Imperial Tirana su u tipovima Premium, Imperial i Deluxe, i raskošno su uređene i opremljene modernim sadržajima i luksuzom. Sve sobe imaju udobne sadržaje koji omogućavaju prijatan boravak u Tirani poslovnih gostiju i turistima – klima uređaj, LCD TV, minibar, sigurnosni sef, francuski balkoni. Kupatila Hotela Xheko Imperial Tirana imaju besplatan toaletni pribor, bade mantil, papuče i fen za kosu. Flaširana voda i sveže voće očekuje goste hotela Xheko Imperial Tirana kao dobrodošlica. Oprema i sadržaji u sobama Hotela Xheko Imperial Tirana – prostrani ležajevi, klasični nameštaj od drveta, radni sto, parket podovi, kamin, digitalni sigurnosni sef, aparat za kafu, minibar, besplatno voće, klima uređan sa centralnim podešavanjem, telefon sa glasovnom poštom, besplatan bežični internet, LCD TV sa brojnim kanalima, stereo ozvučenje, električni napon 110/220 V, dva puta dnevno spremanje.

Restoran Carlsberg Hotel Xheko Imperial poslužuje gostima albanske i italijanske specijalitete i nalazi se na najvišem spratu, sa terasom, dok vinoteka ima veliki izbog vina iz Albanije. Hotel Xheko Imperial Tirana odlikuje luksuzno uređenje, stilski i moderni sadržaji i usluge, kao što su besplatan bežični internet, usluge pranja, peglanja, čišćenja, parking, recepcija 24 sata, posluženje u sobi – room service. Glavni trg Skenderbega u Tirani je na udaljenosti od 10 minuta šetnje od hotela Xheko Imperial. Recepcija je na raspolaganju gostima za rezervacije turističkih izleta, usluga i razgledanja, kao i upoznavanje prekrasne okoline Tirane. Shuttle service se može organizovati uz doplatu. Glavna autobuska i železnička stanica Tirane je na udaljenosti od 6 km od hotela Xheko Imperial, dok je lokalna autobuska stanica udaljena 500 metara. Aerodrom Tirana se nalazi 29 km od hotela Xheko Imperial Tirana.

SHARE IT: