Hotel Xenon Beograd

Hotel Xenon Beograd

Hotel Xenon je novootvoreni luksuzni ‘smart’ hotel 4 zvezdice, koji se nalazi u širem centru Beograda, oko 15 minuta vožnje do centra, dobro povezan sa svim delovima grada i saobraćajnicama. Hotel Xenon Beograd raspolaže sa 27 luksuznih i prostranih soba, raspoređenih u nekoliko tipova – standard, superior, deluxe i executive sobe koje su organizovane po sledećoj strukturi – 9 standard/twin soba, 2 standard  dvokrevetne sobe – francuski ležajevi, 1 superior twin soba, 4 superior dvokrevetne sobe sa francuskim ležajevima, 3 deluxe twin sobe (postoji mogućnost doplate za sofu za treću osobu), 6 deluxe dvokrevetne sobe, 2 executive dvokrevetne sobe (postoji mogućnost doplate za sofu za treću osobu). Sobe Hotel Xenon su opremljene prefinjenim stilskim nameštajem, udobnim i elegantnim sadržajima i opremom, sa pažljivo odabranim sadržajima i detaljima koji pružaju prijatan boravak poslovnih gostiju i turista. Sve sobe Hotel Xenon Beograd su opremljene stilskim nameštajem u nežnim bojama, klimatizovane i imaju udobne francuske-king size dvokrevetne ležajeve ili posebne ležajeve, parket podne obloge, garderober, drvene radne stolove ručne izrade sa stolicom, fotelje i stolić, LCD TV sa kablovskim kanalima, minibar sa bezalkoholnim pićima, sigurnosni sef, telefon i internet, udobna i prostrana kupatila sa rainfall-mlaznim tušem, fenom za kosu, papučama i bade mantilom, malim kozmetičkim ogledalom i kvalitetnim toaletnim priborom. Neke smeštajne jedinice Hotela Xenon Beograd imaju i prostor za sedenje sa foteljama i aparat za pripremu kafe-čaja. Standardne sobe Hotela Xenon su opremljene i uređene u vanvremenskom stilu i obuhvataju veliki francuski-bračni krevet, kupatilo sa tušem sa kišnim mlazom i luksuznom kozmetikom. Superior sobe Hotela Xenon su prostrane, imaju bračni krevet i udoban deo za sedenje sa stolicama i foteljama. Deluxe sobe Hotela Xenon su takođe veoma prostrane, opremljene velikim prozorima sa pogledom na grad i garniturom za sedenje. Executive sobe Hotela Xenon Beograd su površinski najveće, veličine 40 m2. Executive sobe su prostrane, luksuzne, udobne i pružaju izuzetno prijatan boravak gostiju.

Bogat buffet doručak koji zadovoljava sve ukuse i potrebe se poslužuje u Hotel Xenon Beograd.

Hotel Xenon Beograd ima Wellness i spa centar, smešten na dva nivoa niže od prizemlja hotela i obuhvata udobne sadržaje i usluge za opuštanje i odmor gostiju – zatvoreni bazen sa slanom vodom i ležaljkama, hidromasažne kade (jacuzzi), saunu, sobe za masažu.

Hotel Xenon Beograd pruža odlične uslove za uspešnu organizaciju raznovrsnih poslovnih i privatnih sastanaka, događaja, skupova i proslava, jer raspolaže sa potpuno opremljenom konferencijskom salom /kabina za simultano prevođenje, projektor, lap topovi, flip čart, posluženje hrane i pića/, uz pozdane i stabilne konferencijske pozive sa 4 spoljašne veze. Ljubazno i stručno osoblje Hotela Xenon je na raspolaganju gostima radi prijatnog i funkcionalnog boravka. U sklopu Hotela Xenon Beograd je garažni parking na otvorenom sa video nadzorom.

Sadržaji Hotel Xenon Beograd : recepcija tokom 24 sata, lobi, restoran, sala za sastanke, wellness i spa centar, garaža, parking, turističke informacije.

SHARE IT: