Hotel Voyager Novi Sad

Hotel Voyager Novi Sad

Hotel “VOYAGER” /3*/ se nalazi na udaljenosti od oko 500m od najstrožijeg centra Novog Sada, sa odličnim pogledom na Dunav i Univerzitetski grad, te u neposrednoj blizini Sportsko-poslovnog centra “Vojvodina”.

U modernom objektu na četiri sprata, uz ljubazno i dinamično osoblje,  omogućen je prijatan boravak u 20 ekskluzivno opremljenih apartmana veličine od 26m2 do 67m2,  sa svim sadržajima i pogodnostima koje zahteva savremeni gost / klima, PC sa brzim pristupom internetu, elektronski sef, kablovska TV, telefon, frižider, mini bar, sigurnosna vrata, video nadzor, terasa …/

Apartmani su dvokrevetni i trokrevetni sa ukupnim kapacitetom od 45 ležajeva, od kojih su 11 dužine 2,2m, i time izuzetno zanimljivi sportistima. Cena sadrži bogat buffet-doručak i neograniceno korišćenje interneta.

Zanimljiva mesta : Petrovaradinska tvrđava, Galerija Matice Srpske, Galerija Pavla Beljanskog, Atelje 61 – radionica ručno rađenih unikatnih tapiserija, Muzej Vojvodine, Sinagoga, Sremski Karlovci, Manastiri Fruške Gore, salaši Vojvodine, radionice ručnih radova i starih zanata, kulinarski kursevi..

SHARE IT: