Hotel Vojvodina Zrenjanin

Hotel Vojvodina je moderan i udoban hotel 4 zvezdice u Zrenjaninu, smešten u obnovljenoj zgradi izgrađenoj 1886. godine. Hotel Vojvodina se nalazi u samom centru Zrenjanina, u neposrednoj blizini centralne pešačke zone, kulturnih, istorijskih, poslovnih i trgovačkih sadržaja.

Hotel Vojvodina Zrenjanin raspolaže sa 92 smeštajne jedinice (76 soba, 11 apartmana, 4 biznis apartmana, 1 soba za osobe sa invaliditetom) moderno i elegantno uređene, prostrane i funkcionalne. Sve sobe Hotela Vojvodina Zrenjanin su opremlje posebno dizajniranim nameštajem od toplih i prirodnih materijala i sadržajima za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista. Sobe Hotela Vojvodina Zrenjanin raspolažu sledećim sadržajima: direktna telefonska linija, besplatni bežični i mrežni internet, LCD TV – kablovski TV program, mini bar sa raznovrsnom ponudom pića, mogućnost termoregulacije, kupatilo sa tuš kadom i fenom, stalak za prtljag, radni sto, sigurnosni-alarm uređaj i sistem za dojavu požara.

Hotel Vojvodina Zrenjanin svojim gostiju pruža dodatne usluge i pogodnosti: recepcija tokom 24 sata, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, sigurnosni sef, aktuelnu dnevnu štampu, usluge kopiranja, skeniranja i slanje faksa, parking pod video nadzorom.

Hotelski sadržaji: aperitiv bar, restoran Elegant, restoran Exclusive – sala za doručak kapaciteta 150 mesta, konferencijska sala kapaciteta 300 mesta, dve poslovne sale kapaciteta po 30 mesta, fitnes sala i sauna, sala za stoni tenis.

Gosti hotela Vojvodina mogu da uživaju i u čarima grada Zrenjanina koji je izuzetno bogat kulturno istorijskim spomenicima, arhitektonskim celinama i graditeljskom baštinom, ustanovama kulture… Multikulturalnost i tradicionalno gostoprimstvo Zrenjanina posebno privlači turiste. Zrenjanin ima vrlo dobar turističko – geografski položaj, budući da se nalazi 75 km od Beograda i 45 km od Novog Sada. Leži na obalama reke Tise i Begeja i u neposrednoj blizini Specijalnog Rezervata Prirode „Carska Bara“.

SHARE IT: