Hotel Vojvodina Zrenjanin

Hotel Vojvodina je izgrađen 1886. godine i smešten je u samom centru Zrenjanina, u neposrednoj blizini centralne pešačke zone, kulturnih, istorijskih, poslovnih i trgovačkih sadržaja.

Hotel raspolaže sa 92 smeštajne jedinice ( 76 soba, 11 apartmana, 4 biznis apartmana, 1 soba za osobe sa invaliditetom) moderno i elegantno uređene, prostrane i funkcionalne. Sve sobe su opremlje sa posebno dizajniranim nameštajem od toplih i prirodnih materijala. Sobe raspolažu sa sledećim sadržajima: direktna telefonska linija, besplatni bežični i mrežni internet, LCD TV – kablovski TV program, mini bar sa raznovrsnom ponudom pića, mogućnost termoregulacije, kupatilo sa tuš kadom i fenom, stalak za prtljag, radni sto, sos uređaj i sistem za dojavu požara. Hotel Vojvodina svakom gostu daje na raspolaganju dodatne usluge i pogodnosti: vešeraj (usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja), sefove (usluge sefova svakog dana u trajanju od 24 časa), aktuelnu dnevnu štampu, usluge kopiranja, skeniranja i slanje faksa, parking pod video nadzorom.

Hotelski sadržaji: aperitiv bar, restoran Elegant, restoran Exclusive – sala za doručak kapaciteta 150    mesta, konferencijska sala kapaciteta 300 mesta, dve poslovne sale kapaciteta po 30 mesta, fitnes sala i sauna, sala za stoni tenis.

Gosti hotela Vojvodina mogu da uživaju i u čarima grada Zrenjanina koji je izuzetno bogat kulturno istorijskim spomenicima, arhitektonskim celinama i graditeljskom baštinom, ustanovama kulture…Multikulturalnost i tradicionalno gostoprimstvo Zrenjanina posebno privlači turiste.Zrenjanin ima vrlo dobar turističko – geografski položaj s’obzirom da se nalazi 75 km od Beograda i 45 km od Novog Sada. Leži na obalama reke Tise i Begeja i u neposrednoj blizini Specijalnog Rezervata Prirode „Carska Bara“.

SHARE IT: