Hotel Villa Aleksandar Herceg Novi

Hotel Villa Aleksandar Herceg Novi

Hotel Villa Aleksandar se nalazi u Herceg Novom, gradu sa obiljem prekrasnog cveća, misira i zelenila raznovrsnog mediteranskog bilja, rastinja, drveća mimoze i narandže i limuna. Herceg Novi se nalazi na ulazu u jedan od najlepših zaliva sveta, Bokokotorski zaliv, okružen starim utvrđenjima, zidinama i prekrasnim Jadranskim morem. Herceg Novi je grad koji baštini multikulturalno nasleđe civilizacija i naroda koji su ovde ževeli, među kojima je svakako i manastir Savina. Herceg Novi je grad sa najvišom prosečnom temperaturom Jadranskog mora i odlikuje ga preko dvesta sunčanih dana tokom godine, što ga čini izuzetno prijatnim letovalištem crnogorskog primorja. Herceg Novi se ponosi rivijerom dužine 25 km, obližnjim prekrasnim poluostrvom Lušticom, ljupkim usnulim ribarskim selima u podnožju Orjena, koji svakako očarava posetioce raznih profila.
Hotel Villa Aleksandar u Herceg Novom se nalazi na obali čuvenog šetališta Pet Danica, u blizini centra grada. Hotel Villa Aleksandar Herceg Novi ima 16 modernih i udobnih apartmana, koji su opremljeni klima uređajem, satelitskim programima, telefonom, sigurnosnim sefom, minibarom i terasom sa pogledom na more. Apartmani Hotela Vile Aleksandar u Herceg Novom imaju dve, tri ili četiri sobe, kuhinju, kupatilo sa tušem i terasu. Neki apartmani Hotela Vile Aleksandar Herceg Novi imaju odbojenu spavaću sobu od dnevnog boravka.
Restoran Aquarius Vile Aleksandar Herceg Novi se nalazi na plaži i poslužuje mediteranska jela, uz bar i piceriju. Restoran ima prostranu terasu sa pogledom na more, što ga čini idealnim izborom za udoban romantičan obrok, uz potpuno uživanje. Hotel Vila Aleksandar Herceg Novi takođe ima otvoreni bazen i peščanu plažu.
Sadržaji Vile Aleksandar Herceg Novi : nepušačke sobe sa klima uređajem, TV-om, telefonom, grejanjem, usluga pranja i peglanja, minibar, besplatan bežični internet, parking, sef, računar, recepcija tokom 24 sata, posluženje u sobi – room service, bar, bar na plaži, otvoreni bazen.
Herceg Novi odlikuje posebna mikro-klima koju omogućava dobra osunčanost južnog područja Jadranske obale i veličanstvene planine u zaleđu, koje zadržavaju prodor hladnih vazdušnih masa. Herceg Novi je jedan od retkih gradova na crnogorskom primorju koji “živi” tokom čitave godine, zahvaljujući brojnim kulturnim i sportskim događajima koji se ovde tradicionalno održavaju, među kojima su čuveni Praznik mimoze u februaru, Dani muzike u decembru i januaru, Filmski festival u avgustu, Sunčane skale u julu, Međunarodni festival klasične muzike u junu i Trg od knjige festival u julu i avgustu, Međunarodni dečji festival u junu…

SHARE IT: