Spa Hotel Eden Mostar

Spa Hotel Eden Mostar

Hotel Spa Eden je novi, luksuzan objekat 4 zvezdice u Mostaru, smešten u delu Brankovcu, na obilaznici iznad Mostara, koji uživa prekrasnu panoramu na ovaj jedinstveni hercegovački grad i okolinu. Hotel Spa Eden Mostar se nalazi na udaljenosti samo 450 metara od čuvenog Starog mostarskog mosta i istorijskog dela grada Mostara i veoma je pogodan za boravak poslovnih i porodičnih gostiju i posetilaca koji zahtevaju udobnost i vrhunsku uslugu tokom upoznavanja jedinstvenih znamenitosti Mostara i Hercegovine – Mostar, Blagaj i izvor reke Bune, vodopad Kravice, manastir Žitomislić, istorijski Počitelj, vinarije Hercegovine, rafting na Neretvi, Stari most, Bunker u Konjicu i čuvene radionice duboreza…..

Hotel Spa Eden Mostar pruža poslovnim gostima i turistima udoban smeštaj u 48 prostranih, klimatizovanih nepušalkih soba i apartmana sa balkonima i besplatnim bežičnim internetom. Gostima je na raspolaganju izbor nekoliko tipova soba Spa Hotela Eden – standard jednokrevetne sobe, dvokrevetne klasik, superior i de luxe sobe /sa mogućnošću obezbeđenja dodatnog ležaja, po potrebi/ i kraljevski apartman sa balkonom, površine 64 m2. Sve sobe i apartmani Spa Hotela Eden Mostar odišu modernom elegancijom i udobnošću, besprekornom čistoćom i luksuzom koji potpuno ispunjavaju visoke standarde saremenog svetskog hotelijerstva. Unutrašnje uređenje i prefinjena opremljenost Spa Hotela Eden Mostar i prvenstveno profesionalna usluga pružaju sve uslove za prijatan boravak i nezaboravan doživljaj Mostara posetiocima visokih zahteva, potreba i očekivanja. Sobe Spa Hotela Eden Mostar obuhvataju sledeću opremu i sadržaje : udobni posebni ili prostrani-king size ležajevi, elegantan nameštaj, meki tepisi od zida do zida, moderno osvetljenje, LCD TV ekrana 42” sa kablovskim satelitskim kanalima, klima-uređaj, radni sto, sigurnosni sef, mini-bar, telefon, brzi bežični internet, sofa ležaj, udobno kupatilo sa tušem, bideom, bade-mantilom, toaletnim priborom i fenom za kosu.

U prijatnom ambijentu restorana, snack bara i terase Spa Hotela Eden sa 80 mesta gosti uživaju u bogatom buffet doručku i gastronomskim specijalitetima vrhunskih kuvara, koji od svežih namirnica iz blagorodne Hercegovine pripremaju najraznovrsnija jela po kojim je poznato ovo raskošno područje Bosne i Hercegovine. Uz sve to izuzetno prija poseban izbor odličnih vina iz Hercegovine.

Spa Hotel Eden Mostar takođe poseduje tehnički pogodnu konferencijsku salu, kapaciteta 50 mesta, opremljenu po najsavremenijim tehnoloskim standardima i uslugama efikasnog i kvalitetnog posluženja hrane, osveženja i pića, u kojoj se uspešno organizuju raznovrsni događaji, skupovi, korporativna okupljanja, radionice, sastanci i prezentacije.

Sadržaji Spa Hotela Eden Mostar : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, sala za sastanke, room service – posluženje u sobi, zatvoreni bazen, wellness i spa centar sa finskom saunom, tepidarijomom i parnim kupatilom, teretana, salon lepote sa brojnim tretmanima i masažama, usluge pranja i peglanja, turističke informacije i rezervacije lokalnih izleta, najam vozila, usluge prevoza, besplatan parking.

SHARE IT: