Hotel Vila Duomo Kotor

Hotel Vila Duomo Kotor

Villa Duomo se nalazi u istorijskom jezgru Kotora, jednom od najbolje očuvanih i zanimljivih srednjovekovnih gradova Mediterana. Srednjovekovna arhitektura i brojni spomenici kulture su svrstali Kotor u UNESCO svetsko kulturno nasleđe.

Vila Duomo u Kotoru je jedna od najprefinjenijih kuća plemstva Kotora, koja je prefinjenom obnovom postala hotel visokog kvaliteta 4 zvezdice, koga odlikuje vanvremenski dizajn i udobnost stare renesansne palate. Svih 13 luksuznih nepušačkih apartmana Vile Duomo u Kotoru su opremljeni ekskluzivnim nameštajem ručne izrade, uz visokokvalitetne sadržaje. Svaki apartman Vile Duomo Kotor nudi posetiocima jedinstveni utisak i nesvakidašnji vizuelni doživljaj. Apartmani Vile Duomo u Kotoru su organizovani u četiri kategorije : trokrevetni apartmani (4 jedinice) su opremljeni prostranim ležajevima i dodatnim posebnim ležajem – sofom. Oni su veoma prostrani i imaju LCD TV sa satelitskim programima, DVD, elefonsku linije i žični internet. Deluxe studio apartmani (5 jedinicaa) Vile Duomo Kotor su opremljeni najsavremenijom tehničkom opremom, dok je posebna pažnja posvećena kupatilima i toaletima, u kojima goste dočekuje prekrasni decor i raskošni sadržaji. Kupatila imaju hidromasažni tuš ili Jacuzzi kadu i mermerne podove. Jednosobni luksuzni apartman je izuzetno prostran i opremljen sadržajima i prekrasnim dekorom. Ovde je takođe i fotelja sa masažu, kuhinjica i balkon sa prekrasnim pogledom. Dvosobni lux apartman Vile Duomo u Kotoru obuhvata 2 spavaće sobe i najsavremeniju tehničku opremu i uređenje. Ovaj apartman ima kupatilo sa Jacuzzi kadom, kuhinju i balkon sa pogledom na Katedralu Svetog Trifuna. Studio apartmani u potkrovlju (2 jedinice) su najmanji po veličini, time najljupkije uređeni, te veoma pogodni za boravak mlađih gostiju ili parova. Jedan apartman u potkrovlju ima Jacuzzi kadu, a drugi tuš kabinu. Oni su moderno i lepo uređeni. U svakom od apartmana Vile Duomo Kotor su gostima na raspolaganju raznovrsni SPA i kozmetički-toaletni sadržaji. Svi apartmani Vile Duomo imaju protiv-požarni alarm, kao i individualno podešavanje klima uređaja, digitalnim sistemom. Sobe Vile Duomo Kotor imaju dvostruke panel prozore, koji su zvučno izolovani. Svaki apartman Vile Duomo je nepušački i ima mogućnost za prijatan boravak porodica. Gostima je na raspolaganju lift, grejanje, klima uređaj, posluženje u sobi – room service, najam vozila, usluge pranja, peglanja i čišćenja, usluge slanja faxa i kopiranja.

Vila Duomo u Kotoru ima nadzor tokom 24 sata i fizičko obezbeđenje, kao i moderne uređaje potrebne za efikasnu komunikaciju. Javni parking u blizini koji se naplaćuje je moguć uz prethodnu rezervaciju ili najavu. Obližnji aerodromi Tivat (5km), Podgorica (80km) ili Ćilipi (Dubrovnik, Hrvatska, 90km).

Smešten u Bokokotorskom zalivu, jednom od najlepših zaliva na svetu, grad Kotor, poznat po svojim čuvenim moreplovcima i trgovcima, ima mnogo znamenitosti koje privlače posetioce. Stari grad Kotor odlikuje najbolje očuvano istorijsko jezgro iz srednjeg veka, nastalog u slavnom periodu od 12. do 14. veka. U čitavom gradu Kotoru su prekrasne građevine, palate, male trgovine, trgovi, koje presecaju uzane ulice romantičnog izlgeda, kao i brojni restorani i barovi, katedrale i crkve, u kojima se tokom cele godine organizuju živopisni festivali i kulturni događaji, koji su među najlepšim na crnogorskom primorju. Tokom odmora i boravka u Kotoru, morate obavezno posetiti neke od obližnjih plaža i uživati na otvorenom moru, kao što su plaže Jaz (20km), Trsteno (22km), Plavi horizonti (10km), Ploče (25km)…

SHARE IT: