Hotel VH Perandor Beach Drač

Hotel VH Perandor Beach je hotel 4 zvezdice u Draču, u blizini Fatih džamije, 10 minuta vožnje od Arheološkog muzeja Drač i 40 km od Aerodroma u Tirani. Hotel Perandor Beach Drač je odličan izbor za poslovno putovanje ili turističko uživanje u Albaniji, zahvaljujući svojoj odličnoj lokaciji pored plaže i jednostavnoj dostupnosti drugih delova Albanije. Hotel Perandor Beach Drač se nalazi na pešačkoj udaljenosti od istorijskog jezgra Drača sa amfiteatrom i tvrđavom  /4,5 km/ i veoma blizu znamenitostima i plaži, gde se uživa u zalasku sunca i sa profesionalnim osobljem koje je na raspolaganju za informacije i na usluzi da obezbedi ulaznice i izvrši rezervacije za događaje.

Uređenja u minimalističkom stilu, 64 prostranih i nepušačkih soba Hotela Perandor Beach su posebno opremljene za udobnost gostiju, sa balkonima i udobnim sadržajima za prijatan odmor ili poslovno putovanje. Struktura soba Hotela Perandor Beach Drač veličine od 17 do 25 m2 su jednokrevetne, dvokrevete sobe sa king size ili odvojenim ležajevima, trokrevetne i četvorokrevetne – porodične sobe. Sve sobe Hotela Perandor Beach u Draču imaju podove od laminata ili pločica, udobne posebne ili king size ležajeve, LCD TV, mali frižider, besplatan bežični internet, samostalno podešavanje klima uređaja, sopstveno kupatilo sa tušem i bideom, toaletnim priborom i fenom za kosu, kao i balkone sa pogledom na bazen ili more.

Bogat buffet doručak sa obiljem voća i sokova i napitaka se poslužuje gostima u restoranu sa otvorenom terasom Hotela Perandor Beach Drač. Veliki izbor jela za ručak i večeru sa raznovrsnim izborom jela od ribe i morskih specijaliteta takođe ispunjava želje i potrebe gostiju Hotela Perandor Beach Drač. Na raspolaganju je izbor vina i osvežavajućih pica.

Hotel Perandor Beach Drač ima sezonski otvoreni bazen sa barom i sopstvenu lepo uređenu i čuvanu-nadziranu peščanu plažu sa ležaljkama i suncobranima. Dečije igralište i parking su na raspolaganju gostima Hotela Perandor Beach Drač.

Sadržaji Hotela Perandor Beach Drač; recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, restoran sa terasom, bar, besplatan bežični internet i zabrana pušenja u svim javnim prostorima, lift, posluženje u sobi – room service, usluge pranja i peglanja, sezonski otvoreni bazen, sopstvena peščana plaza, transferi  /doplata/, najam biciklova i automobile, menjačnica, prostor za pušenje, prostor za odlaganje prtljaga, večeranja zabava – živa muzika, obezbeđen parking.

SHARE IT: