Hotel Vazrozhdentsi Tryavna

Hotel Vazrozhdenci se nalazi u centru Trajavne, u njenom živopisnom istorijskom delu sa kaldrmisanim uličicama, gde se nalaze originalne kuće, male prodavnice koje prodaju nakit i predmete starih zanata, predmete od kože, ukusna jela i suvenire. U blizini Hotela Vazrozhdenci je sahaat kula i reka Trajavna, a prijava gostiju je na recepciji obližnjeg hotela Compliment, udaljenog 50 metara, koji takođe vodi posvećena porodica vlasnika oba objekta. Položaj Hotela Vazrozhdenci je odlična za boravak porodica sa decom i romantičnih i umetnički nastrojenih gostiju

Zgrada Hotela Vazrozhdenci je podignuta u stilu starih kuća u gradu Trajavni, koji odmah oduševi posetioce i privuče njihov pogled. Unutrašnje uređenje Hotela Vazrozhdenci je takođe u potpunosti prilagođeno skladu modernog nameštaja i stilizovanih detalja Bugarskog preporoda. Udobnost, pogodni uslovi i atmosfera na raspolaganju gostima pruža odmor, opuštanje i mogućnost kvalitetno provedenog vremena sa voljenima. Starinski Restoran šećernica – kafeterija – poslastičarnica oslađuje boravak i odmor gostiju svojim jelima i poslasticama koje se pripremaju po tradicionalnim bugarskim receptima, uz odabrana pića.

Hotel Vazrozhdenci ima 5 dvokrevetnih soba sa balkonom koje su veličine od 18 do 24 m2. Dvokrevetne sobe Hotela Vazrozhdenci u Trajavni su pogodne boravku do 4 gostiju. Gosti koji borave u Hotelu Vazrozhdenci  Trajavna odmaraju i uživaju u svetlim i prostranim sobama, opremljenim sa velikom pažnjom i ukusom i sasvim usmerene na udobnost. Atmosefa je prijatna, moderna, umetnička i vedra, sa mnogo originalnih detalja i elemenata, ručno tkanih ćilima i pokrivača modernih boja. Atmosfera je ista kao u Hotelu Compliment sa ciljem da oduševi goste i pruži im topao i brižan osećaj kao kod kuće, sa udobni m sadržajima i opremom – udobni posebni ili veliki-king size ležajevi, laminatni-parket podovi, klima uređaj, drveni nameštaj – stolice i sto, LCD TV sa satelitskim programima, besplatan bežični internet, garderober, kupatila sa tušem, toaletnim priborom i fenom za kosu, zavese za zatamnjivanje. Hotel Vazrozhdenci ima i 2 apartmana, koji svaki zauzima površinu od 60 m2, a opremljeni su istim sadržajima kao sobe uz sofa ležaj, prostor za sedenje i dodatni toalet-kupatilo. I ovde se istaknut sklad modernog uređenja i elemenata Bugarskog preporoda koji daje poseban osećaj.

Istorijat starinskog restorana i vinskog podruma Hotela Vazrozhdenci započinje 1989. godine, kada je na ovom mestu otvorena kafeterija – poslastičarnica koja i danas vodi goste u prošlost svojim uređenjem u stilu Bugarskog preporoda i posluženjem jedinstvenih jela i originalnih pica i napitaka.  Kafeterija-poslastičarnica pruža zadovoljstvo lokalnom stanovništu i gostima hotela i lepog gradića Trajavne. Hotelom Vazrozhdenci vodi ista uprava kao i Hotel Compliment sa ciljem da je srdačno osoblje uvek na raspolaganju gostima da im pruži dobrodošlicu i osećaj kao kod kuće – bezbednosti i udobnosti.

SHARE IT: