Hotel Unique Bukurešt

Hotel Unique je udoban moderan hotel 4 zvezdice u poslovnom delu Bukurešta, koji predstavlja odličan izbor smeštaja poslovnih gostiju i povezivanja u poslu. Svojim položajem u poslovnom delu Bukurešta, hotel Unique pruža raznovrsne mogućnosti odgovora na političke i poslovne izazove, kao i šansu za uspešan poslovni sastanak ili turistički boravak.

Svih 15 udobnih i nepušačkih soba Hotela Unique Bukurešt su opremljene sadržajima za prijatan i funkcionalan boravak poslovnih gostiju i turista: klima uređaj, izuzetno dugi ležajevi, grejanje, parket podovi sa tepisima – podnim oblogama, radni sto, LCD TV sa satelitskim i kablovskim programima, sedeći deo sa foteljama, telefon, DVD/CD, mini bar, zavese, mašina za čaj ili kafu, mantil za kupanje, fen za kosu, kupatilo sa tuš kabinom, toaletni pribor, pribor za peglanje. Gostima koji borave u Hotelu Unique Bukurešt se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak, koji zadovoljava sve ukuse i potrebe.

Za opuštajuće popodne su gosti dobrodošli da uživaju u otvorenoj terasi, uz omiljeno osvežavajuće piće. Bašta hotela Unique u Bukureštu na svojim drvenim stolovima pruža gostima potpuno evropske ukuse, dok je međutim uveče bar najbolje mesto za živopisni prijatan koktel. Odlična veza Hotela Unique sa javnim prevozom omogućava jednostavan izlazak i upoznavanje grada.

SHARE IT: