Hotel Union Beograd

NIJE TRENUTNO DOSTUPAN

Hotel Union Beograd

Hotel Union je udoban hotel 3 zvezdice koji se nalazi u najužem poslovnom i kulturnom delu Beograda, neposredno pored Skuštine Srbije, na udaljenosti od 16 km od aerodroma Beograda. Hotel Union Beograd je idealan za boravak poslovnih gostiju i turista, zbog blizine poslovnih institucija, centra Beograda i kulturnih i turističkih znamenitosti. Union Hotel Beograd je sagrađen 1922. godine i odlikuje ga raskošna arhitektura Beograda tipična za početak 20. veka.

Smeštajni kapacitet hotela Union Beograd je 102 ležaja, koji su raspoređeni u 54 soba i 6 apartmana. Sobe Hotela Union su jednokrevetne, dvokrevetne sa odvojenim ili francuskim ležajem i trokrevetne. Sve sobe i apartmani Hotela Union u Beogradu su moderno opremljene i raspolažu sadržajima za udoban boravak turista i poslovnih gostiju u Beogradu – tepisi od zida do zida, klima uređaj, besplatan internet, zavese za zatamnjivanje, udobni posebni ili king size ležajevi, radni sto i stolica, garderober, telefon, kablovska TV, mini bar, aparat za pripremu kafe-čaja, udobna kupatila sa kadom ili tuš kabinom i fenom za kosu. Gostima Hotel Union Beograd se u restoranu poslužuje bogat buffet doručak, kao i raznovrsni izbor jela i pića tokom dana.

Pored udobnih smeštajnih kapaciteta, hotel Union Beograd poseduje klimatizovan restoran sa oko 200 mesta, u kome gosti mogu da uživaju u gastronomskim specijalitetima i odličnom izboru vina. Hotel Union Beograd ima tehnički opremljenu banket salu koja je pogodna za organizovanje raznovrsnih događaja, skupova, manjih svečanosti, prijema, poslovnih prezentacija, piano-bar i klub sa automatima za igre na sreću. Gostima Hotela Union Beograd je na raspolaganju posluženje u sobi – room servis 24 h, upotreba parkinga i usluge pranja.

Zanimljiva mesta u okolini: Kalemegdanska tvrđava, Hram Svetog Save, Konak princeze Ljubice, boemska četvrt Beograda – Skadarlija, Košutnjak park, muzej Nikole Tesle, Etnografski muzej, Stari grad Zemun, šetaliste pored Dunava, arheološko nalazište Vinča, Kraljevski dvor na Oplencu, fruškogorski manastiri, arheološko nalazište Viminacijum, kupalište Ada Ciganlija, belocrkvanska jezera…….

SHARE IT: