Hotel Ulpiana Splendissima Gračanica

Hotel Ulpiana Splendissima Gračanica

Hotel Ulpiana Splendissima u Gracanici je moderan, potpuno nov objekat, sagrađen 2014. godine u mirnom delu Gračanice, u blizini Manastira Gračanice.

O Hotelu Ulpiana u Gračanici posetioci kažu da je jedan od najkvalitetnijih objekata u regionu, posebno srdačne, prijatne i predusretljive atmosfere, zahvaljujući turističkoj celini sa Etno kućom Gračanica, koja je nadaleko poznata po izvanredno kvalitetnoj hrani i ljubaznosti vlasnika i osoblja.

Hotel Ulpiana Splendissima u Gračanici u lepo uređenim i prostranim sobama i apartmanima po veoma povoljnim cenama i uz besplatni bežični internet pruža prijatan boravak poslovnim gostima i turistima koji upoznaju znamenitosti i lepote Kosova i Metohije.

Gostima je na raspolaganju smeštaj u 24 nepušačke sobe i apartmana Hotela Ulpiana Splendissima, opremljenim udobnim drvenim nameštajem, odgovarajućim sadržajima, modernom opremom i prostranim kupatilima sa tuš kabinama, kao i sali za sastanke kapaciteta do 50 mesta, u kojoj se uspešno organizuju raznovrsni događaji i skupovi.

Hotelski deo Ulpiana Splendissima je prostranim bezbednim parkingom povezan sa Etno kućom – čuvenim restoranom tradicionalnog stila u Gračanici, sa mnoštvom etnografskih detalja i otvorenim roštiljem i kaminom.

U restoranu Etno Kuće Gračanica – hotela Ulpiana Splendissima u Gračanici, se u prostranom zatvorenom restoranskom delu, kao i na lepoj otvorenoj terasi, sa baštom punom zelenila, cveća i dečijom igraonicom, poslužuju ukusna srpska jela, koja najbolje predstavljaju bogatstvo nasleđa i raznovrsnost kuhinje Kosova i Metohije. Naši gosti u potpunosti uživaju u udobnom smeštaju Hotela Ulpiana i izuzetno prijatnom ambijentu i vrhunskoj kuhinji, kao i folklornim i muzičkim nastupima, uz prethodnu najavu.

Obližnja zanimljiva mesta – Manastir Gračanica, Arheološko nalazište Ulpiana, manastir Visoki Dečani, manastir Draganac, Lipljan i najstarija sačuvana crkva na Kosovu i Metohiji, manastiri Pećke Patrijaršije, Prizren, manastir Svetih arhangela, srpska enklava Velika Hoča, manastir Zočiste, Gračaničko jezero, tvrđava Novo Brdo, manastir Banjska, manastir Sokolica, Mermerna pećina….

SHARE IT: