Hotel Tulip Inn Beograd

Hotel Tulip Inn Beograd

Hotel Tulip Inn Putnik Beograd je potpuno obnovljeni hotel 4 zvezdice u poslovnom delu Novog Beograda koji je deo internacionalnog lanca hotela Golden Tulip Hospitality Group. Hotel Tulip Inn Putnik Beograd ima sadržaje hotela 4 zvezdice, udaljen je samo 15 km od Aerodroma Nikola Tesla i 5 km od centra Beograda, dobro povezan sa svim delovima grada. U blizini hotela Tulip Inn Putnik Beograd su sedišta i kancelarije svih većih srpskih i međunarodnih kompanija, kao i poslovni i trgovački centri i Kombeg Arena. Istorijski deo Beograda je od Hotela Tulip Inn udaljen samo 10 minuta šetnje.

Hotel Tulip Inn Putnik Beograd je sagrađen 1972. godine i pripadao je nekadašnjem najvećoj jugoslovenskoj turističkoj kompaniji Putnik. Hotel Tulip Inn Beograd je potpuno i uspešno obnovljen 2010. godine i danas raspolaže udobnim i modernim smeštajem u 105 smeštajnih jedinica, od kojih je 85 Standard soba, 20 apartmana i 1 soba za goste sa posebnim potrebama, pogodnih za udoban i funkcionalan boravak poslovnih gostiju i turista. Sve sobe i apartmani Hotela Tulip Inn Beograd imaju sadržaje i opemu za udoban i efikasan boravak turistia i poslovnih gostiju u Beogradu – tepisi od zida do zida, udobni poslebni ili king size ležajevi, internet, radni sto, direktan telefon, radio, kablovski LCD TV, elektronski sef, mini bar, klima uređaj i prozore sa otvaranjem.

Gosti koji borave u Hotelu Tulip Inn Beogradu uživaju u kulinarskim specijalitetima pripremljenim u restoranu hotela, kao i uz omiljeno piće u hotelskom lobby baru. Hotel Tulip Inn Beograd obezbeđuje vrhunski bogat i kvalitetan catering – dostavu raznovsne i ukusne hrane, pogodne za posluženje tokom događaja.

Zahvaljujući dnevnoj svetlosti i najsavremenijoj tehničkoj opremljenosti, 2 konferencijske sale i Banket sala Hotela Tulip Inn Beograd predstavljaju idealan kongresni prostor za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaja, skupova, poslovnih i privatnih sastanaka i skupova. Besplatan bežični internet je dostupan u javnim prostorima hotela Tulip Inn Putnik Beograd.

Moderna teretana i Spa centar Hotela Tulin Inn Beograd koji se prostire na 900 m2 i obuhvata zatvoreni bazen, finsku i infracrvenu saunu i parno kupatilo, omogućavaju opuštanje i rekreaciju svima koji traže odgovarajuće uživanje posle ili mimo užurbane svakodnevnice. Parking Hotela Tulip Inn Beograd je besplatan gostima hotela, kao i korišćenje bežičnog interneta u svim javnim prostorima.

SHARE IT: