Hotel Tropical Resort Drač

Hotel Tropical Resort Drač

Turistički kompleks Tropical Resort Drač je izuzetno udoban hotelsko-apartmanski objekat 4 zvezdice u Draču sa velikim prostorom smaragdno zelenih bazena koje okružuje raskošna mirisna mediteranska vegetacija i prirodna peščana plaža Jadranskog mora. Turistički kompleks Tropical Resort Drač je udaljen oko 20 minuta vožnje od centra Drača, smešten u delu grada pod nazivom Plepa. Turistički kompleks Tropical Resort u Draču obuhvata površinu od 90.000 m2 koja je bogata prekrasnim zelenilom, palmovim drvećem i lepo uređenim travnatim  i cvetnim baštama, što ovaj kompleks čini odličnim mestom za odmor i uživanje u suncu, pesku, lepom moru, velikim otvorenim bazenima, veoma uslužnom osoblju i prijatnom orkuženju.

Turistički kompleks Tropical Resort Drač raspolaže smeštajem u 124 zvučno izolovanih, nepušačkih soba sa opremom i sadržajima za prijatan odmor ili turističko-poslovno putovanje. Sve smeštajne jedinice turističkog kompleksa Tropical Resort u Draču imaju LCD TV, klima uređaj, besplatan internet, udobne posebne ili king size ležajeve, mini bar, sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Apartmani kompleksa Tropica Resort dodatno imaju opremljenu kuhinju sa prostorom za sedenje. Turistički kompleks Tropical Resort Drač takođe nudi mogućnost smeštaja u jednospratnim zgradama-bungalovima sa po 3 različita apartmana, što je izuzetno pogodno za porodični odmor. Gostima koji borave u turističkom kompleksu Tropical Resort u Draču se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak koji zadovoljava sve ukuse i potrebe.

Fantastični prostor bazena turističkog kompleksa Tropical Resort u Draču je najprivlačniji, najomiljeniji i najtraženiji deo lokalnim posetiocima, kao i brojnim gostima koji borave u Draču. Turistički kompleks Tropical Resort Drač ima odličan beach bar i veliki bar na bazenu, do koga se stiže preko malenom mosta preko bazena, koji je bogato opremljen suncobranima i ležaljkama, koje imaju udobnu podlogu prilagodljivu odgovarajućem položaju glave. Tokom letnje sezone je ovde Disco na otvorenom u baru i bazenima /dečiji i bazen za odrasle i disco deo/ turističkog kompleksa Tropical Resort Drač, gde se gostima poslužuju ukusna jela od morskih plodova i italijanska hrana, kao i veliki izbor poslastica, pića i koktela.

Ispod bazena je prostrana peščana plaža, takođe odlično opremljena suncobranima i ležaljkama. Plaža je bukvalno par koraka udaljena i odlično se svakodnevno održava. Bar sa roštiljem ima veliki izbor jela od mesta pripremljena na ovaj način, koja se poslužuju za ručak. Ovde ima mnogo osoblja koje pažljivo izvršava svoje zadatke tokom čitavog dana, uvek na usluzi svojim gostima. Tokom vikenda u turistički kompleks Tropical Resort dolazi veliki broj gostiju, ali su sadržaji i prostori dovoljno veliki za sve, iako izgleda da niko nije stariji od 30 godina. Okruženi ste lepotom i izobiljem. Bazeni i plaža Turističkog kompleksa Tropical Resort Drač je među najlepšim hotelskim objektima na lepoj albanskoj obali Jadranskog mora i pružaju zabavu i uživanje, uz osveženje koje svima prija…..

 

SHARE IT: