Hotel Tradita Geg i Tosk Skadar

Hotel Tradita Geg i Tosk Skadar

Hotel Tradita Geg i Tosk je mali hotel bogat istorijom u centru Skadra, smešten u staroj tradicionalnoj kući, čije sobe i restoran, ukrašene brojnim autentičnim predmetima iz svakodnevnog života istinski liče na etnografsku zbirku. Srdačan vlasnik Gjon, Malisor katolik i njegova supruga Raimonda, muslimanske vere čine sve moguće da svojim gostima omoguće nezaboravan i prijatan boravak, organizujući u svom lepo uređenom objektu raznovrsne događaje i originalne nastupe. Smešten u gradu Skadru, samo 1,5 sat vožnje od Tirane, Hotel Tradita Geg i Tosk predstavlja izvanrednu destinaciju za posetiocie raznovrsnih profila. Hotel Tradita Geg i Tosk je jedinstven po svom autentičnom restoranu, baru, kvalitetnoj usluzi, izvanrednom smeštaju, prekrasnom pogledu i izuzetnoj zbirci tradicionalnih predmeta koji predstavljaju dobro očuvane običaje i način života.

Hotel Tradita Geg i Tosk u Skadru je sagrađen u arhitektoskom i kulturološkom skladu sa originalnom albanskom kućom. Hotel Tradita Geg i Tosk pruža smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama ili porodicama u višekrevetnim sobama, koje obuhvataju udobne prostrane ležajeve, dnevni boravak, garderober i sopstveno kupatilo sa tušem i toaletnim priborom. Od ukupnog smeštajnog kapaciteta 12 soba Hotela Tradita Geg i Tosk je 7 soba duplex kategorije, koje obuhvataju prostrane ležajeve i 2 posebna ležaja, veoma pogodne za boravak porodica. Neke sobe u prizemlju gledaju na lepo uređeno cetralno dvorište. Ostalih 33 soba mogu smestiti parove ili porodice sa decom, uz dodatak dečijeg kreveta. Opšti izgled, unutrašnje i spoljašnje uređenje su nadahnuti originalnim gradskim motovima Skadra, koji gostima pružaju topao ambijent i opuštajuću atmosferu za uživanje duše i tela. Posteljina, tepisi, prekrivači i ćilimi su ukrašeni motivima originalnih narodnih nošnji ovog kraja.

Hotel Tradita Geg i Tosk Skadar ima prekrasno dvorište sa zelenilom i cvećem, kao i živu muziku tokom večeri. Gosti uživaju u raznovrsnoj hrani – ukusno sveže i pečeno povrće, krompir sa žara i mešani roštilj. Prostrani hotel Tradita Geg i Tosk u Skadru ima izuzetno prijatan restoran sa kaminom u kome se poslužuju najpoznatija i izuzetno ukusna jela Albanije koja pripremaju vrhunski kuvari, zbirku očuvanih narodnih nošnji i predmeta, udoban hotel sa savremenim sadržajima, pažljivo usklađenim sa tradicionalnim elementima i autentičnom okolinom, koji pružaju prijatan boravak gostima.

Gostima koji borave u hotelu Tradita Geg i Tosk su na raspolaganju srdačna dobrodošica, mir, domaći doručak i biciklovi koji su najpogodniji za upoznavanje grada i okoline – Skadarskog jezera. Hotel Tradita Geg i Tosk u Skadru pruža informacije o lokalnim i regionalnim turističkim znamenitostima, izletima i putovanjima.

SHARE IT: