Hotel Townhouse 27 Beograd

Hotel Townhouse 27 Beograd

Hotel Townhouse 27 je moderan i šik boutique beogradski hotel 4+ zvezdice u Ulici Maršala Birjuzova 56 u Beogradu, sa izuzetnim položajem od samo nekoliko koraka od Kosančićevog venca, muzeja i institucija kulture, čuvene pešačke i šoping zone Knez Mihajlove ulice, brojnih beogradskih restorana, klubova i kafea, Kalemegdanske tvrđave, reka Save i Dunava.

Zahvaljujući luksuznim sadržajima i kvalitetu usluga sa ličnom posvećenošću gostu, Hotel Townhouse 27 Beograd poslovnim gostima i turistima omogućava prijatan boravak u centru grada uz neprikosnovenu privatnost i udobnost. Odrednica Townhouse označava raskošni objekat u centru grada Beograda, koja se obično koristi za određene vrste hotela visoke kategorije i kvaliteta usluge.

Hotel Townhouse 27 Beograd je smešten u mirnoj ulici i u potpuno obnovljenoj istorijskoj stambenoj zgradi iz 1929. godine, pružajući nesvakidašnje modernu atmosferu prefinjenosti koja dočekuje goste, sa neutralnim bojama i visoko-kvalitetnim boutique stilom završetaka elemenata od drveta, kamena, čelika i stakla, u potpunosti usklađenim i prilagođenim prijatnom i dužem boravku u Beogradu. Ova činjenica, uz vrhunski kvalitet usluge Hotela Townhouse 27 Beograd, gostima koji se opredele za duži boravak u Srbiji i Beogradu, u najvećoj meri obezbeđuje sve pogodnosti i nivo privatnosti klasičnog stambenog objekta u samom centru Beograda. Rezultat obnove zgrade u kojoj je Hotel Townhouse 27 Beograd je doprineo izgledu moderne arhitekture i utisku prostranosti i sklada, što gosti sa zadovoljstvom prepoznaju. Stoga boravak poslovnih gostiju i turista u Hotelu Townhouse 27 Beograd predstavlja jedinstveni doživljaj srpske metropole.

Hotel Townhouse 27 je potpuno idealno usklađen u hotelske standarde visoke kategorije. U starom delu grada, u neposrednoj blizini glavnih turističkih i kulturnih znamenitosti Beograda, gosti mogu uživati u fotografiji, umetničkim objektima i skulpturama, koji čine atmosferu intimne prefinjenosti Hotela Townhouse 27 Beograd. Gosti sa zadovoljstvom doživljavaju udobnost, privatnost i modernu eleganciju luksuznog hotela Townhouse 27 Beograd, u 21 smeštajnih jedinica – luksuznih soba i apartmana, veličine od 33 – 60 m2, tipova Standard, Lux, Apartman, Superior apartman i VIP Apartman /na 5. spratu/, koji potpuno zadovoljavaju potrebe i zahteve poslovne i turističke posete Beogradu.

Hotel Townhouse 27 Beograd koristi isključivo anti-alergijsku posteljinu i sve sobe su nepušačke, sa svakodnevnom uslugom spremanja. Sobe su prostrane, veličine 30 – 60 m2 i obuhvataju prostrane udobne ležajeve, radni i sedeći deo i luksuzno uređena kupatila sa tušem. Svaka soba Hotela Townhouse 27 Beograd ima mogućnost razdvajanja ležaja ili postavke dodatnog ležaja. Sve sobe Hotela Townhouse 27 Beograd su jedinstveno opremljene i imaju pogled na ulice starog Beograda, okruženog lepotama pešačke zone, sa najpoznatijim svetskim brandovima.

Prirodne boje drveta, otvoreni delovi uređeni ciglom i staklom, Bang & Olufsen TV uređaji sa 80 kablovskih i satelitskih programa, sopstveni mini bar, Nespresso aparat za kafu, individualno podešavanje klima uređaja, direktan telefon, elektronski sef, besplatni Internet, mantili za kupanje, toaletni pribor, korišćenje fitnes centra i saune – na poseban način doprinose da se gosti Hotel Townhouse 27 Beograd osećaju kao da borave u sopstvenom domu. Gosti na zahtev mogu dobiti Laptop računar, mobilni telefon i DVD. Fax i štampač na recepciji i poslovnom centru su takođe na raspolaganju.

U hotelu Townhouse 27 Beograd se gostima poslužuje bogat buffet doručak, koji zadovoljava sve zahteve, ukuse i potrebe.

Café Hotela Townhouse 27 Beograd radi u vremenu od 11,00 do 23,00 časa i predstavlja odličan izbor za opuštajuću kafu, ili obavljanje poslovna uz uživanje u umetničkim delima Gabriela Glida ili posmatranja sportskih utakmica i događaja ili vesti, sa diskretno postavljenog, velikog Banf & Olufsen ekrana. Tokom toplih letnjih dana bašta kafea Hotela Townhouse 27 Beograd pruža gostima odličan zaklon i hlad u svojim udobnim prostorima i uz posluženje hrane manjih obima ili domaćih poslastica na dnevnom meniju. Prijatno osveženje, usklađeno sa zaklonom od sunca u okruženju zelenila je upravo neophodno prijatnom osećaju gostiju.

Posebna pogodnost prijatnom i funkcionalnom boravku gostiju je garaža u neposrednoj blizini hotela Townhouse 27 Beograd. Hotel Townhouse 27 Beograd je na 6. godinu poslovanja zvanično nagrađen priznanjem TripAdvisor-a za kvalitet usluge bez premca.

 

SHARE IT: