Hotel Tirana International Tirana

Hotel Tirana International Tirana

Hotel Tirana International je najpoznatiji luksuzan poslovni hotel u Tirani, Albaniji. Hotel Tirana International je jedan od najvećih i najprestižnijih hotela u Albaniji, smeštej u centru Tirane, na cuvenom Skendrbegovom trgu. Hotel Tirana International ima 166 udobnih i prijatno uređenih soba i apartmana i 2 Executive sprata, što je omogućilo da je oduvek bio smatran za simbol glavnog grada Albanije. Hotel Tirana International u Tirani je sagrađen u vreme albanske izolacije, sa izraženim socijalističkim stilom arhitekture, predstavljao je najvišu građevinu u Albaniji. Osim toga, koristili su ga isključivo delegacije i turisti iz inostranstva, čime je za Albance bio misteriozan i izazovan.

2001. godine je italijanska kompanija potpuno obnovila Hotel Tirana International, zadržavši grandioznost, odlike i prestižne sadržaje nekadašnjih dana. Hotel Tirana International u Tirani je tokom brojnih godina bio mesto značajnih događaja Albanije, kao i mesto organizacije međunarodnih poslovnih susreta onih koji žele i zahtevaju izvrstan kvalitet usluge. Hotel Tirana International je poslovni hotel koji nudi brojne mogućnosti : veličanstven pogled na centralni Skenderbeg trg, visok kvalitet usluge, najveći Kongresni centar u Albaniji i brojne druge izvanredne usluge i sadržaje na jednom mestu, počev od dolaska u Hotel Tirana International, raspoloženog odnosa strucnog osoblja, posvećenog potpunom zadovoljstvu gostiju, do prijatnog iskustva gostiju tokom boravka u hotelu. Sobe Hotela Tirana International nude sve sadržaje koje zahteva kvalitet hotela 4 zvezdice – aparat za kafu, lični pribor u kupatilu, telefon, minibar, TV sa kablovskim programom, pisaći sto, klimatizaciju, tuš, fen za kosu i posluženje u sobi.

Hotel Tirana International u Tirani ima raznovrsne kongresne prostore u modernom Kongresnom centru koji zadovoljavaju najviše organizacione zahteve – od najsavremenie opremljenih kongresnih sala do opreme za simultani prevod, cvetnih dekoracija do video konfrencija. Veliki izbor kongresnih sala Hotela Tirana International, različite veličine, načina postavke i stila sigurno isupunjava traženu ponudu i zahteve. U Hotelu Tirana International su na raspolaganju sledeći tehnički potpuno opremljeni kongresni prostori i sale : Glavna Kongresna sala, raznovrsnih sala za sastanke, savremene udobnosti, spojene sa najmodernijom tehnologijom, uključujući besplatan internet i bežični priključak za računar, Kongresna sala Balša sa do 400 mesta, Kongresna Sala Konzorcijum sa 200 mesta u koktel postavci, Kongresna Sala Abret, Kongresna Sala Teuta, Kongresna Sala Onufri, Crvena i Plava Kongresna Sala, Kongresna Sala Directory i Kongresna Sala Bogdan.

Spa Centar Hotel Tirana International Tirana predstavlja najsavremeniji spa centar u Albaniji i nudi veliki broj SPA usluga u svom relaksiranom i prijatnom ambijentu.

Zahvaljujući svom izvanrednom položaju, raznovrsnim sadržajima i visokom kvalitetu usluga, Hotel Tirana International u Tirani je odličan izbor za boravak poslovnih gostiju, kao i turista željnih da upoznaju tajne Albanije i njen zanimljiv glavni grad.

SHARE IT: