SPA Hotel Tino Ohrid

SPA Hotel Tino Ohrid

Hotel Tino u Ohridu je udoban SPA hotel 4 zvezdice na prekrasnom ohridskom šetalištu uz jezero, na kratkoj pešačkoj udaljenosti od istorijskog dela Ohrida, oko 15 km od međunarodnog aerodroma Ohrid. Hotel Tino Ohrid uživa pogled na prekrasno Ohridsko jezero i gostima nudi udoban smeštaj u Ohridu, sa sadržajima i besplatnim parkingom pod video nadzorom. Hotel Tino Ohrid čini spoj odlične usluge sa savremenim sadržajima koji čine prijatan boravak poslovnih gostiju i turista u Ohridu.

Većina od 50 modernih i udobnih soba SPA Hotela Tino u Ohridu ima pogled na jezero i istorijski deo Ohrida sa tvrđavom Kale i crkvom Svetog Jovana u Kaneu. Sobe SPA Hotela Tino Ohrid imaju balkone sa kojih je pogled na Ohridsko jezero nezaboravan i organizovane su u tipovima jednokrevetne sobe, dvokrevetne i twin sobe, trokrevetne sobe, apartmani i penthouse apartman. Sve sobe SPA Hotela Tino Ohrid su nepušačke, opremljene sadržajima za prijatan odmor ili poslovno putovanje – besplatan bežični internet, parket podovi ili podne pločice, klima uređaj, udobni posebni ili king size ležajevi, stolica-stolice ili fotelje i radni stolić, minibar, LCD TV sa satelitskim-kablovskim programima, telefon, garderober, kupatilo sa tuš kabinom, toaletnim priborom i fenom za kosu, bade mantilom i papučama, zavese za zatamnjivanje, balkon ili terasu…. Apartmani su opremljeni dnevnim boravkom sa sedećom garniturom ili foteljama.

Restoran SPA Hotela Tino Ohrid ima kapacitet 150 mesta, a prekrivena otvorena letnja terasa 100 mesta. To su omiljena mesta gde se gostima SPA Hotela Tino poslužuje veliki izbor ukusnih tradicionalnih i internacionalnih jela i pića, sa akcentom na specijalitetima od ribe, kao i čestom organizacijom nastupa poznatih akustičnih orkestara i zabavom sa živom muzikom, posebno tokom praznika i proslava. Posebno iznenađenje čine specijaliteti italijanske kuhinje koje priprema vlasnik poreklom iz Italije. Doručak se u SPA Hotelu Tino poslužuje od 7,00 do 11,00 časova, a ručak i večera se najavljuju restoranu. Pored centralnog restorana, gostima SPA Hotela Tino je na raspolaganju pub bar u kome se gostima poslužuje kvalitetno zanatsko pivo i druga kvalitetna pića.

Tokom odmora ili poslovnog boravka u Ohridu, gosti Hotela Tino imaju na raspolaganju SPA Centar opremljen sadržajima i uslugama za okrepljenje i osveženje gostiju – unutrašnji bazen, ležaljke, sauna, parno kupatilo – hammam, usluge raznovrsnih masaža /doplata/.

Hotel Tino Ohrid ima opremljenu salu za sastanke sa 60 mesta u kojoj se uspešno organizuju raznovrsni skupovi i događaji.

Dodatni sadržaji i usluge SPA Hotela Tino Ohrid: posluženje u sobi – room service i recepcija tokom 24 sata, lift, bar, sobe za goste sa posebnim potrebama, usluge pranja i čišćenja, brza prijava i odjava, menjačnica, sigurnosni sef, usluge slanja faxa i fotokopiranja, Internet, parking sa nadzorom, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja….. Dodatni sadržaji, kao što su usluge masaže, sportovi na vodi – bez motora, najam automobila ili bicikla radi upoznavanja znamenitosti Ohrida i okoline i uživanja u degustaciji vina i drugih originalnih proizvoda Makedonije su gostima Hotela Tino na raspolaganju uz doplatu.

SHARE IT: