Hotel Theranda Tirana

Hotel Theranda Tirana

Theranda je novi boutique hotel u Tirani, sa centralnim položajem, samo par minuta od kvarta Blloku u Tirani, koji važi za najpoznatiji deo glavnog grada Albanije, sa mnoštvom restorana, kafea i trgovina, kao i čuvenim Trgom Skenderbega, te ima jednostavan prilaz do najpoznatijih turističkih znamenitosti i sedišta nacionalnih institucija.  Iako se Hotel Theranda nalazi u užurbanom urbanom delu Tirane, posetiocima – poslovnim gostima i turistima omogućava miran i opušten boravak, zahvaljujući svom izvanredno pogodnom položaju, u neposrednoj blizini od glavne gradske saobraćajnice.

Hotel Theranda Tirana odlikuje modaran, besprekorno čist i prijatan izgled i pojedinačno uređene sobe sa modernim kupatilima, koje omogućavaju neophodnu udobnost kvaliteta i standarda 4 zvezdice po nacionalnoj kategorizaciji. Hotel Theranda Tirana nastoji da gostima pruži srdačnu dobrodošlicu i uslugu koja ispunjava lične zahteve i potrebe, o čemu brine predusretljivo i stručno osoblje. Bogat buffet doručak se poslužuje u Hotelu Theranda u Tirani. Hotel Theranda Tirana ima izuzetno prijatnu baštu, ukrašenu zelenilom i cvećem, koja je omiljeno mesto za uživanje u osveženju pića ili udobna priprema sastanka.

Hotel Theranda u Tirani ima 14 udobnih i lepo uređenih soba – 9 dvokrevetnih i 5 twin soba, koje su raspoređene u tipovima – standard, superior i executive. Sobe Hotela Theranda Tirana su opremljene modernim nameštajem i u pastelnim bojama i poseduju besplatan bežični internet, besplatan kablovski internet, sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, ležaj na razvlačeje, klima uređaj, nepušački deo, svetlo pored kreveta, satelitski TV, minibar, telefon, sto, sigurnosni sef, aparat za kafu ili čaj, toaletni pribor. Hotel Theranda u Tirani ima salu za sastanke sa oko 20 mesta i pruža uslove za uspešnu organizaciju događaja i sastanaka ove veličine.

Sadržaji Hotela Theranda Tirana : recepcija tokom 24 sata, menjačnica, usluge pranja i peglanja, najam vozila, suvenirnica, turističke informacije i rezervacije.

SHARE IT: