Hotel Tesla Beograd

Hotel Tesla Beograd

Hotel Tesla – Smart Stay je udoban i novi hotel 4 zvezdice na Vračaru, posvećen Nikoli Tesli, smešten u rezidencijalnom delu Beograda, u neposrednoj blizni Hrama Svetog Save. Simbolično, ova opština je i dom samog Nikole Tesle, čija se urna nalazi u Muzeju Nikole Tesle, takođe u blizini hotela i posetiocima i poštovaocima čuvenog naučnika pruža jedinstveno iskustvo. Mir i spokoj rezidencijalnog beogradskog okruženja hotela Tesla omogućava gostima da budu potpuno izolovani od dinamičnog tempa i užurbanosti srpske metropole, savršeno odmorni za svoje aktivnosti i nova iskustva.

Hotel Tesla Beograd pruža udoban smeštaj u 17 prostranih soba i apartmana, lepo uređenih u prijatnim tonovima i moderno opremljenih luksuznim sadržajima koji ispunjavaju najviše zahteve modernog gosta – king size ili odvojeni ležajevi, podne obloge – tepisi od zida do zida, klima uređaj, garderober, fotelja, radni sto, telefon, internet, LCD TV, aparat za pripremu kafe ili čaja, mermerna kupatila sa tuš kabinom, fenom za kosu i kozmetickim-toaletnim priborom. Sobe i apartmani Hotela Tesla Beograd su veličine od 30 do 60 m2 i odlikuje ih nenametljiv dizajn, razvrstani u nekoliko tipova, većina sa balkonom –  Classic Twin, Patent balkon apartmani, Electricity apartmani, Family apartman sa balkonom i Tesla apartman.  Zanimljivo je da zidove svih prostora Hotela Tesla krase platna sa Teslinim patentima, koji gostima približavaju radove velikog naučnika i pomaže im da razumeju šta je sve učinio za čovečanstvo i koliko je toga što danas svi koristimo upravo njegova zaostavština.

Hotela Tesla Beograd – Smart Stay služi bogat i raznovrstan doručak u prijatnom ambijentu restorana Tesla svakog dana u periodu od 07:00 h do 10:30h. Doručak obuhvata širok izbor hladnih i toplih jela, uključujući specijalitete srpske kuhinje koji se u Srbiji tradicionalno konzumiraju za doručak.

Sadržaji Hotela Tesla Beograd : recepcija 24h, besplatan brzi internet u svim javnim prostorima hotela, prevoz od i do aerodroma, garaža sa 24/7 video nadzorom, usluge privatnog vozača, usluge pranja i peglanja veša, usluge hemijskog čišćenja, čuvanje dece, usluge rezervacije u restoranima i klubovima, razgledanje Beograda sa vodičem, ture u okolini Beograda sa vodičem, usluge organizacije događaja.

Hotel Tesla Beograd se nalazi na 20 minuta voznje od aerodroma Nikola Tesla Beograd, na 5 minuta udaljenosti od izlaza na autoput automobilom, kao i na 5 minuta vožnje od centra grada ili 15 minuta šetnje. Položaj Hotela Tesla i sadržaji čine odličan izbor smestaja u Beogradu svih profila gostiju  – turista, porodica ili poslovnih gostiju.

SHARE IT: