Hotel Terme 36,6 Priboj

Hotel Terme 36,6 Priboj

Hotel Terme 36,6 je nov i udoban hotel 4 zvezdice u Priboju – ljupkom planinskom gradiću na Limu u jugozapadnoj Srbiji, na tromeđi između Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, oko 4 km od graničnog prelaza Uvac-Rudo sa Bosnom i Hercegovinom. Hotel Terme 36,6 u centru Priboja je nazvan po temperaturi lekovite banjske vode u obližnjoj /6,5 km/ Pribojskoj banji koja iznosi 36,6 stepeni Celzijusa, što je idealna temperatura ljudskog tela.

Današnji moderan Hotel Terme 36,6 se nalazi u centru Priboja, na mestu nekadašnjeg jednog od najlepših hotela u jugozapadnoj Srbiji iz sredine prošlog veka.

Uspešna privatizacija, velika ulaganja kompanije Grand Stroy i sveobuhvatni građevinski radovi su doprineli kvalitetnom i inovativnom rezultatu današnjeg hotela Terme 36,6 sa proširenom delatnošću u ugostiteljstvu i turizmu.

Hotel Terme 36,6 Priboj predstavlja novu i zanimljivu hotelsko-turističku ponudu Priboja, Pribojske banje i jugozapadne Srbije i obuhvata luksuzni spa-wellness centar u Pribojskoj banji i budući kompleks predsedničkih vila sa bazenima i sportskim terenima za mini fudbal, košarku i tenis i zoo vrtom.  Cilj je da svaki od ovih objekata pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo gostiju.

Hotel „Terme 36,6“u Priboju ima 75 smeštajnih jedinica na 3 sprata sa 3 različita tipa soba /jednokrevetne, dvokrevetne i superior sobe/ i 5 apartmana savremenog i luksuznog dizajna i sadržaja za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista.

Sobe i apartmani Hotela Terme 36,6 Priboj su opremljene sadržajima za prijatan i funkcionalan boravak u Priboju poslovnih gostiju ili turista – tepisi od zida do zida, klima uređaj, udobni posebni ili king size ležajevi, fotelje i radni sto u dnevnom boravku, LCD TV, besplatan bežični internet, telefon, mini bar, garderober, zavese za zatamnjivanje, udobna kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Hotel Terme 36,6 Priboj svojim gostima poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak koji zadovoljava sve potrebe i zahteve.

Gostima Hotel Terme 36,6 je na raspolaganju i á la carte restoran i bar sa bogatom ponudom tradicionalne i internacionalne kuhinje i pića.

Hotel Terme 36,6 Priboj ima dve banket sale sa 150 i 350 mesta, koje su pogodne za organizovanje raznovrsnih poslovnih skupova i događaja, kao i proslava i venčanja.

U sastavu  Hotela Terme 36,6 Priboj je i savremeni medicinski blok, čiji sadržaji i usluge su na raspolaganju gostima.

Inače, od Hotela Terme 36,6 do Wellness i spa cetra u Pribojskoj banji sa lekovitom vodom, koja je blagotvorna i uspešna u lečenju reumatoloških oboljenja, posttraumatskih stanja, sportskih povreda, neuroloških oboljenja i dr. je organizovan redovan transfer gostiju.

Osim toga, gostima Hotela Terme 36,6 toplo preporučujemo posetu Manastira Banje – Svetog Nikole u Pribojskoj banji, što će, uz korišćenje sadržaja i okrepljenje lekovitom vodom – omogućiti i duhovno prosvetljenje.

Posvećeni vlasnici Hotela Terme 36,6 Priboj planiraju jedinstveni turističko-ugostiteljski kompleks sa nekoliko posebno uređenih vila sa udobnim sadržajima i zanimljivim aktivnostima u kojima će gosti uživati.

Hotel Terme 36,6 Priboj već predstavlja simbol dobre usluge, udobnosti i odličnog gostoprimstva, a završetkom dodatnih celina će vizija biti u potpunosti ispunjena i značajno unaprediti turističku ponudu prekrasne jugozapadne Srbije, kao takođe istovetno zanimljivih i lepih obližnjih područja susednih država.

SHARE IT: