Hotel TCC Grand Plaza Skopje

Hotel TCC Grand Plaza Skopje je luksuzan hotel 5 zvezdica u centru Skoplja, u finansijskoj, poslovnoj i zabavnoj četvrti, blizu glavnog trga Makedonija i na pešačkoj udaljenosti od 5 minuta do pešačke zone, znamenitosti Skopja i brojnih restorana i barova. U prizemlju je ulaz u TCC Grand Plaza Skopje, a hotel zapravo počinje recepcijom smeštenom na prvom spratu zgrade sa 5 spratova. 25 soba i apartmana Hotela TCC Grand Plaza Skopje su tipa standard i deluxe – jednokrevetne, dvokrevetne i twin sa prostranim ležajevima, nepušačke i veoma prostrane. Sve sobe su opremljene nameštajem modernih linija i boja, kao i sadržajima koji omogućavaju prijatan i funkcionalan boravak poslovnih gostiju i turista – udobni ležajevi, udobne podne podloge od zida do zida, radni sto i fotelja, dnevni boravak, garderober, telefon, LCD TV, bežični internet, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, mini bar i moderna kupatila sa Jacuzzi tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom.

U restoranu hotela TCC Grand Plaza Skopje se poslužuje raznovrstan doručak i izbor tradicionalnih i internacionalnih jela. Gostima koji borave u Hotelu TCC Grand Plaza je takođe na raspolaganju tradicionalno uređen vinski bar sa izborom kvalitetnih vina, koji je omiljeno mesto susreta i uživanja u prijatnim ukusima.

Gosti koji borave u Hotelu TCC Plaza Skopje mogu besplatno koristiti hotelski wellness centar, koji obuhvata fitnes studio, finsku saunu, infracrvenu kabinu i zatvoreni bazen. TCC Plaza Skopje raspolaže i menjačnicom i suvenirnicom. Turističke i usluge prevoza se takođe nalaze u ponudi hotela TCC Plaza, kao i konferencijska sala kapaciteta do 12 osoba i računarska sala, kao i ostala mesta za sastanke koja se mogu pojedinačno organizovati.

Sadržaji Hotela TCC Grand Plaza Skopje : nepušačke sobe, recepcija tokom 24 sata, lift, bar, klimatizacija i bežični internet u svim javnim prostorima, sale za sastanke, restoran, bar, wellness centar, menjačnica, suvernica, sigurnosni sef na recepciji, parking, rezervacije turističkih usluga i transfera.

SHARE IT: