Hotel Taš Beograd

Hotel Taš Beograd

Boutique Hotel Taš je udoban objekat 3 zvezdice u centru Beograda. Boutique Hotel Taš Beograd ima 18 udobnih soba, ukupne strukture dvokrevetne, junior apartmani i apartmani. Hotel Taš Beogradu nudi 2 bazena, saunu, parno kupatilo, usluge masaže, fitness salu i toplu kupku. Besplatan bežični internet i parking su gostima hotela na raspolaganju. Sve sobe Boutique Hotela Taš Beograd su opremljene klima uređajem, LCD TV sa kablovskim programom i minibarom. A la carte restoran i čuveni Belgrade night club takođe čine sadržaje Hotela Taš u Beogradu.

Do čuvenih znamenitosti i mesta po kojima je poznat noćni život Beograda, kao i centar grada sa muzejima, pozorištima i prodavnicama se od hotela Taš stiže prijatnom šetnjom od 15 minuta. Hotel Taš je udaljen 14 km od Aerodrom Nikola Tesla Beograd. Hotel Taš je pogodna lokacija za kraći ili duži boravak poslovnih gostiju i turista, zahvaljujući modernom spoju čistoće, funkcionalnosti i udobnosti. Sobe su opremljene sadržajima i kvalitetom kategorije 5*. Apartmani su posebno nežno uređeni, naglašavajući najviši kvalitet materijala i opreme, kao i pastelnih boja i nežnog osvetljenja, uz detektor dima, sigurnosne brave, radni sto, TV sa satelitskim programom, direktnom telefonskom linijom, internetom brzog protoka i minibarom.

Sve sobe Hotela Taš su modernog dizajna i poseduju telefon sa međunarodnim pozivima, besplatan internet, TV, mini bar i sef. U hotelu Taš u Beogradu se služi engleski buffet doručak. Sobe Economy stila hotela Taš zauzimaju površinu od 14 m2 i opremljene su prostranim ležajem, polu-prozorima, samostalnim podešavanjem klima uređaja, ravnim TV-om sa kablovskim programom, minibarom, telefonom, internetom, ličnim sefom, fenom za kosu, opremom za brijanje i tušem. Sobe Poslovnog stila Hotela Taš su površine 18m2 i opremljene su udobnim prostranim ležajem, odnosno razdvojenim ležajevima, poluprozorima, samostalnim podešavanjem klimatizacije, ravnim TV-om sa kablovskim programom, minibarom, telefonom, internerom, ličnim sefom, sušačem za kosu, opremom za brijanje, tušem ili kadom.

Hotel Taš Beograd ima mali wellness prostor, površine oko 300 m2, koji obuhvata finsku saunu, parno kupatilo sa mirisnim biljem, kneipp kupku i vodeni masažer. Ovde se nalazi i prostor za relaksaciju i solarijum za celo telo. Masaže i aromaterapija su na raspolaganju u dve prostorije, te gosti koji borave u Hotelu Taš mogu uživati u masažama i fango pakovanju u posebnom spa prostoru, sa parnim kupatilom i tušem. Mala teretana je opremljena raznovrsnim kardio opremom i tegovima.

Sadržaji hotela Taš Beograd – usluge pranja i peglanja odeće, VIP sala, posluženje doručka u sobi, menjačnica, najam bicikla, poliranje obuće, najam vozila, rezervacija turističkih izleta i putovanja, fax, kopiranje, bankomat, nošenje prtljaga, noćni klub-DJ, prevoz -uz doplatu, sportovi na vodi, bar, recepcija tokom 24 sata, novinarnica, bašta, sobe za nepušače, smeštaj na prtljag, brza prijava i odjava, sigurnosni sef, zvučno izolovane sobe, grejanje, klima uređaji u svim javnim prostorima, prostor za nepušače, restoran (à la carte), sunčana terasa.

 

SHARE IT: