Hotel Tarčin Forest Resort & Spa Sarajevo

Hotel Tarčin Forest Resort & Spa Sarajevo

Tarčin Forest Resort&Spa je novootvoreni luskuzni, eko hotel u netaknutoj prirodi olimpijskih planina Sarajeva, iznad sela Tarčina, nadomak Sarajeva, okružen prekrasnim planinskim rekama i jezerima. Od Igmana je ovaj udoban resort udaljen 30 km, a od Bjelašnice 43 km, dok je od aerodorma Sarajevo udaljen svega 25 minuta vožnje. Kompleks Tarčin Forest Resort&Spa je deo međunarodnog hotelskog lanca Accor Hotels i strateškog partnera za region Balkana – Orbis Hotel Group. Tarčin Resort i Spa Hotel Sarajevo je idealna odmorišna, kongresna i turistička destinacija, najpre zbog vrhunskog standarda, izuzetnog položaja i prirodno očuvanog podneblja za sve posetioce koji žele beg od svakodnevih stresnih obaveza i rutine.

Tarčin Forest Resort&Spa Hotel raspolaže sa 55 luksuzno opremljenih, nepušačkih soba sa balkonima i 20 luksuznih vila sa privatnim baštama, od kojih 9 pripada hotelu sa kompletnom hotelskom uslugom, dok su ostale vile na raspolaganju za iznajmljivanje i prodaju. U unutašnjosti hotelskog kompleksa Tarčin Resort su sadržaji za izvanredan doživljaj svih profila posetilaca – najmoderniji konferencijski prostori, luksuzni spa&wellness centar sa zatvorenim bazenom, hamamom i saunom, fitnes centar, izvanredan panoramski restoran internacionalne i domaće kuhinje. Sve smeštajne jedinice Tarčin Forest Resort&Spa kompleksa su klimatizovane, opremljene elegantnim nameštajem toplih boja od prirodnih ekoloških materijala sa udobnim posebnim ili king-size ležajevima, ukrašenih motivima originalnih balkanskih ćilima, sofa ležajem na razvlačenje, radnim stolom i parket podovima, prozorima sa mogućnošću otvaranja i poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima, besplatan bežični internet, direktan telefon, sigurnosni sef, minibar, aparat za pripremu kafe-čaja, luksuzno kupatilo sa tušem, ekološkim toaletnim priborom, bade mantilom i papučama.

Hotel Tarčin Forest Resort & Spa Tarčin Sarajevo je idealno mesto za organizovanje konferencija, skupova, poslovnih susreta, team bilding programa, zabava i proslava, jer poseduje sve elemente koje su bitni za odmor, relaksaciju i rad, što čini spoj tradicionalnih elemanata nasleđa i visoke moderne tehnologije. Hotel Tarčin Resort i Spa raspolaže sa elegantnim kongresnim salama Nerona I i Nerona II, koje su opremljene vrhunskom tehnologijom, bežičnim internetom, klimatizacijom, video opremom, high-definition drop-down plafonskim projektorom. Za veće skupove se pregradni zid između dve sale može ukloniti radi jedinstvenog kongresnog prostora, koji prima do 250 osoba (pozorišna postavka). Banket sadržaji kompleksa Tarčin Forest Resort & Spa takođe obuhvataju odgovarajuće posluženje hrane i pića.

Tarčin Forest Resort&Spa Sarajevo raspolaže otvorenim barom u borovoj šumi i dečijim igralištima koji se prostiru na 350000 m2. Ono što ovom jedinstvenom turističko-ugostiteljskom luksuznom kompleksu Bosne i Hercegovine daje na značaju je i izuzetno lepo prirodno okruženje, idealno za okrepljujuće aktivnosti u prirodi, vožnju bicikla, planinarenje i jahanje konja.

Sadržaji Hotela Tarčin Forest Resort & Spa Sarajevo – nepušački smeštaj, jednostavan pristup osobama sa smanjenim sposobnostima, besplatni bežični internet i klimatizacija u svim javnim prostorima, recepcija tokom 24 sata, restoran sa raznovrsnom ponudom hrane, kongresni prostori, banquet usluge, luksuzni wellness spa centar, igrališta na otvorenom, staze zdravlja i rekreacije, posluženje u sobi, prostor za odlaganje prtljaga, portir, parking…

SHARE IT: