Hotel Tami Residence Niš

Hotel Tami Residence Niš

Hotel Tami Residence u Nišu je udoban hotel 4 zvezdice koji poseduje 60 luksuno uređenih standard i deluxe soba sa balkonima, što uključuje 3 apartmana sa prekrasnim pogleom na grad Niš, 1 Junior apartman koji je pogodan za boravak porodica i 2 sobe za goste sa posebnim potrbama.

U okviru smeštajnog kapaciteta Hotela Tami Residence Niš je 10 deluxe soba. Sve sobe Hotela Tami Residence su prijatno opremljene i uređene i imaju izvanredan pogleda na grad Niš, prelepo okruženje i crkvicu Svetog arhanđela Mihajla.

Sadržaji hotela Tami Residence – restoran za minimum 170 posetilaca, 3 dolby video WLAN konferencijske sale, ukupnog kapaciteta 250 posetilaca, frizerski salon, igralište za decu pod nadzorom vaspitača, besplatni internet, 2 wellness spa centra, otvoreni bazen sa restoranom na 200 m2, teren sa veštačkom travom i tribinama za mali fudbal, teren za tenis na šljaci, teren za košarku, odbojku i tenis, 2 garaže za veće autobuse, parking sa video nadzorom tokom 24 h u sklopu hotela za preko 70 automobila, 2 ulaza u hotel, od toga je jedan privatni VIP i mnogo zanimljivih sadržaja omogućavaju prijatan boravak poslovnim gostima i turistima.

Hotel Tami Residence Niš u svom kongresnom centru sa osam modernih i potpuno opremljenih konferencijskih sala predstavlja odličnu lokaciju za uspešnu organizaciju brojnih skupova i događaja. Sala „Residence” hotela Residence Niš ima površinu od 145 m2 i kapacitet 200 sedišta u koktel varijanti ili 150 mesta u pozorišnom obliku uređenja. „Tami” kongresna sala zauzima 120 m2 i omogućava 100 mesta u koktel varijanti, odnosno 80 sedišta u pozorišnom stilu. Sala za sastanke kapaciteta do 10 gostiju, opremljena je telefonom, faxom, Internetom, kopir aparatom, skenerom, stampačem, DVIT televizijom i digitalnim projektorom.

Hotel Tami Residence zauzima površinu od preko 1 hektara i nalazi se na obroncima brda i nacionalnog parka Bubanj, na udaljenosti od oko 2,5 km od poslovnog jezgra Niša, sa jednim od najlepših pogleda na grad i okolinu.

Hotel Tami Residence je domaćin brojnim sportskim ekipama iz Srbije i sveta i učesnicima kongresa i skupova koji se održavaju u Nišu. Raznovrsna ponuda najkvalitetnijih nacionalnih i internacionalnih specijaliteta i bogat izbor vina i drugih vrsta pića su na raspolaganju gostima Hotela.

Tokom leta gosti koriste otvoreni bazen sa barom u bašti hotela, uz uživanje u posluženju osvežavajućih pića ili živopisnih koktela, tokom nezaboravnih zabava, druženja ili veličanstvenih venčanja.

SHARE IT: