Hotel Tami Residence Niš

Hotel Tami Residence Niš

Hotel Tami Residence u Nišu je udoban hotel 4 zvezdice koji poseduje 60 luksuno uređenih standard i deluxe soba sa balkonima, što uključuje 3 apartmana sa prekrasnim pogleom na grad Niš, 1 Junior apartman koji je pogodan za boravak porodica i 2 sobe za goste sa posebnim potrbama. U okviru smeštajnog kapaciteta Hotela Tami Residence Niš je 10 deluxe soba. Sve sobe Hotela Tami Residence su udobno i moderno uređene i imaju prijatne sadrzaje i izvanredan pogleda na grad Niš, prelepo okruženje i crkvicu Svetog arhanđela Mihajla.

Sadržaji hotela Tami Residence – restoran za minimum 170 gostiju-posetilaca, potpuno opremljene dolby video WLAN konferencijske sale, ukupnog kapaciteta 250 posetilaca, frizerski salon, igralište za decu pod nadzorom vaspitača, besplatni internet, 2 wellness spa centra, otvoreni bazen sa restoranom na 200 m2, teren sa veštačkom travom i tribinama za mali fudbal, teren za tenis na šljaci, teren za košarku, odbojku i tenis, 2 garaže za veće autobuse, parking sa video nadzorom tokom 24 h u sklopu hotela za preko 70 automobila, 2 ulaza u hotel, od toga je jedan privatni VIP i mnogo zanimljivih sadržaja omogućavaju prijatan boravak poslovnim gostima i turistima.

Hotel Tami Residence Niš u svom modernom Kongresnom centru Constantinus predstavlja odličnu lokaciju za uspešnu organizaciju brojnih skupova, kongresa, konferencija i događaja. Kongresni centar Constantinus Hotela Tami Resort je najmoderniji i najveći centar na jugoistoku Srbije, otvoren 2017. godine u sastavu Tami Hotela Resorta u Nišu. Constantinus je multifunkcionalna konferencijska sala kapaciteta  400 mesta sa mogućnošću podele na dve manje sale  kapaciteta 150 i 200 mesta. Konferencijska sala je opremljena u skladu sa visokim standardima i trendovima i pruža ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja. Pored osnovne tehnike poseduje dve dobro opremljene tehničke prostorije u sastavu sale namenjene za simultano prevođenje uz kompletnu tehničku  podršku. Pored sale sa 400 mesta u svom sastavu nudi galeriju 19,60 x 2, 30 x H3m za potrebe organizacije izložbenog prostora sa posebnom mogućnošću prezentacije proizvoda na 10 LED ekrana u vidu virtuelnih štandova. U kongresnom centru Constantinus je foaje bar gde se mogu organizovati posluženja hrane i pića u pauzama. Za potrebe organizacije gala prijema i korporativnih proslava Kongresni centar Constantinus nudi banket salu kapaciteta do 280 mesta u banketskoj postavci uz kompletnu tehničku podršku. Bogato desetogodišnje iskustvo i bogata referentna lista pružaju mogućnost organizacije  konferencija, simpozijuma, seminara, promocija i gala večera na visoko profesionalnom nivou.

Spa-wellness Centar Tami Resorta Niš obuhvata sadržaje i usluge za okrepljenje i osveženje gostiju – Fitness zonu – teretanu osmišljenu po principima savremene rekreacije, Sobu za opuštanje sa tretmanima za relaksaciju i podmlađivanje celog tela, Finsku saunu, Tursko kupatilo, Đakuzi za 5 osoba, Tepidarijum, Otvoreni bazen, Dečji kutak za najmlađe goste, spa pakete koji uključuju tepidarijum, jacuzzi, saunu i teretanu.

Hotel Tami Resort Nišzauzima površinu od preko 1 hektara i nalazi se na obroncima brda i nacionalnog parka Bubanj, na udaljenosti od oko 2,5 km od poslovnog jezgra Niša, sa jednim od najlepših pogleda na grad i okolinu.

Hotel Tami Resort Nis je domaćin brojnim sportskim ekipama iz Srbije i sveta i učesnicima kongresa i skupova koji se održavaju u Nišu. Raznovrsna ponuda najkvalitetnijih nacionalnih i internacionalnih specijaliteta i bogat izbor vina i drugih vrsta pića su na raspolaganju gostima Hotela. Tokom leta gosti Hotela Tami Residence Nis koriste veliki otvoreni bazen sa barom u bašti hotela, uz uživanje u posluženju osvežavajućih pića ili živopisnih koktela, tokom nezaboravnih zabava, druženja ili veličanstvenih venčanja.

SHARE IT: