Hotel Talija Banja Luka

Hotel Talija Banja Luka

U samom centru Banja Luke, administrativnom, kulturnom i sportskom središtu i najvećem gradu Republike Srpske, nalazi se hotel Talija, luksuzni turistički objekat 5 zvezdica. Iako se nalazi u strogom centru grada, hotel Talija Banja Luka svojim položajem omogućava posetiocima potpun odmor i uživanje. Kapacitete i sadrzaje hotela Talija u Banja Luci najčešće koriste poslovni ljudi za svoje aktivnosti, sastanke i seminare, ali i posetioci kojima su uživanje i odmor prioritet. Ugodnom ambijentu Hotela Talija doprinosi izuzetan pogled na Banjaluku, a blizina centra grada pruža odličnu komunikaciju sa institucijama, kao i kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima. Za svega par minuta lagane šetnje pešačkom zonom Banja Luke se brzo i lako stiže do svih sadržaja koje savremeni poslovni gost zahteva i očekuje u trenucima odmora.

Gostima Hotela Talija Banja Luka je na raspolaganju smeštaj u preko 70 ležaja (od toga 53 francuskih – king size veličine) u udobnim sobama i apartmanima vrhunskog kvaliteta opremljenosti “deluxe” kategorije, koji poseduju klima-uređaje, kao i LCD TV sa satelitskim kanalima. Sve smeštajne jedinice u hotelu Talija Banja Luka imaju podne obloge – tepihe od zida do zida i opremljene su radnim stolom, zvučnom izolacijom i besplatnim toaletnim priborom. Hotel Talija Banja Luka je odgovarajuće prilagođen boravku osoba sa posebnim potrebama.

Novoizgrađeni „Superior“ deo Hotela Talija Banja Luka je vrhunski opremljen sadržajima potrebnim za odmor, opusteni boravak i rekreaciju – sauna, fitness centar, mini bar i bazen sa muškom i ženskom svlačionicom. Fitness centar je opremljen opremom najnovije generacije, a oprema je birana prema potrebama gostiju i najnovijim svetskim standardima.

U suterenu Hotela Talija Banja Luka je restoran sa vrhunski kvalitetnom kuhinjom, u čijoj ponudi su domaća i internacionalna jela i pića. U prijatnom ambijentu i klimatizovanom prostoru gosti uživaju u kvalitetnim jelima po redovnom meniju, ali i poslovnim sastancima sa posebno pripremljenim posluzenjima i zakuskama koje odgovaraju željama i potrebama gostiju. Osoblje restorana Hotela Talija Banja Luka čine profesionalci sa višegodišnjim iskustvom koje je na usluzi za uspešnu organizaciju poslovnih ručkova, večera i drugih sličnih događaja.

Za potrebe poslovnih sastanaka, seminara, prezentacija i drugih oblika okupljanja poslovnih gostiju su na raspolaganju tri potpuno opremljene konferencijske sale Hotela Talija, kapaciteta do 60 mesta i jedna manja sala, koja prima 20 učesnika. Sve sale Hotela Talija su tehnički maksimalno opremljene ozvučenjem, video projektorima i ostalim tehničkim pomagalima. Raspored stolica i sedenja u konferencijskim salama Hotela Talija Banja Luka se prilagođava potrebama, zahtevima i odlukama organizatora skupova i događaja, koji u prijatno klimatizovanom prostoru imaju sve preduslove za efikasan boravak i rad, uz tehničku podršku stručnog osoblja.

Sadržaji hotela Talija Banja Luka: dva restorana, otvorena bašta, konferencijske sale, besplatan bežični Wi-Fi internet u celom objektu, besplatan privatan parking, garaža, room service, recepcija 24h, usluge pranja i peglanja, sigurnosni sef, lift, frizerski salon…

SHARE IT: