Hotel Šumarice Kragujevac

Hotel Šumarice Kragujevac

U prelepoj očuvanoj prirodi, u srcu listopadnih i četinarskih šuma i Spomen Parka „Šumarice“ u Kragujevcu se nalazi idiličan hotel istoimenog naziva, sagrađen u tradicionalnom šumadijskom stilu.

Hotel „Šumarice“ Kragujevac je idealno mesto za boravak gostiju čiji su primarni motivi putovanja odmor, opuštanje i rekreacija, ali je pogodan i za poslovne susrete, seminare, simpozijume, savetovanja i porodična slavlja i okupljanja. Hotel Šumarice je od trenutka nastanka bio omiljeno mesto boravka eminentnih ličnosti iz političkog, državnog, privrednog, kulturnog i sportskog života.

Hotel „Šumarice“ Kragujevac je kategorizovan sa 3 zvezdice, ali svojom kadrovskom i tehničkom opremljenošću ispunjava uslove i za kategorizaciju za 4 zvezdice. Hotel „Šumarice“ Kragujevac raspolaže sa sledećim sadržajima pogodnostima na raspolaganju gostiju : klima uređajima, telefonom i priključkom za internet, televizorom, mini barom, luksuznim kupatilom. Hotel Šumarice Kragujevac raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i apartmanima koji su prostrani, funkcionalni i izraženo konforni za boravak gostiju. Posebno se izdvaja Titov apartman koji se sastoji iz dve spavaće sobe, 2 kupatila, garderobe, dnevnog boravka i trpezarije sa terasom. Apartman je veoma očuvan, sa originalnim nameštajem i opremom.

U sklopu hotela Šumarice Kragujevac su i ugostiteljski kapaciteti – restoran sa 280 mesta, kongresna sala sa 1000 mesta, luksuzni saloni sa 150 mesta, aperitiv bar i bašta sa 300 mesta, parking prostor za 300 mesta.  Gostima se poslužuju autentična jela i specijaliteti Šumadije – šumadijska zakuska, stek „Zelengora“ i flambirane palačinke.

Hotel „Šumarice“ Kragujevac, osim gostiju koji su usmereni ka miru i umerenoj rekreaciji, opslužuje i profesionalne sportiste kojima je potrebna priprema za klupska i reprezentativna takmičenja. Obzirom da se hotel nalazi u dubokoj tišini listopadnih i četinarskih šuma, svaki sportista se oseća relaksirano i rasterećeno posle svakog treninga i utakmice. Hotel Šumarice Kragujevac ispunjava i zahteve i standarde za smeštaj sportista, obzirom da su hotelski kreveti dužine 210 cm. Veliki broj klubova i reprezentacija koristi hotel „Šumarice“ Kragujevac kao bazično mesto za pripremu pred važne sportske događaje.

SHARE IT: