Hotel Sučević Beograd

Hotel Sučević Beograd

Hotel Sučević je udoban porodični hotel 4 zvezdice u Beogradu, na obroncima Avale i kružnom putu i obilaznici u Beogradu tj važnim saobraćajnicama Beograda. Hotel Sučević se nalazi na raskrsnici avalskog i kružnog puta, sa odličnom vezom ka auto putu koji bez gradskih gužvi nastavlja prema susednim državama. Hotel Sučević u podnožju Avale je potpuno okružen zelenilom, pešačkim stazama zdravlja i prijatnim ambijentom borova, mira i svežeg vazduha, predstavljajući odličan izbor smeštaja i raznovrsnih sadržaja nadomak centra Beograda, što mnogi gosti smatraju posebnom prednošću. Položaj Hotela Sučević, u svojevrsnoj ruži vetrova između Avale, Kosmaja i Dunava, omogućava udoban boravak u Beogradu uz potpuno okrepljenje i odmor poslovnih gostiju i turista, zahvaljujući visokoj stručnosti, tradiciji i ugledu u ugostiteljsko-turističkom poslovanju.

Hotel Sučević Beograd pruža udoban smeštaj u 20 prostranih soba i 3 apartmana raznovrsne strukture, raspoređenih u dva objekta na tri sprata, između kojih je lepo uređena letnja bašta. Hotel Sučević Beograd u potpunosti ispunjava standarde i sadržaje modernog ugostiteljstva i kategorije objekta 4 zvezdice – udobni king-size ili odvojeni ležajevi, stolice ili fotelje i radni sto, garderober, parket ili tepih podloge od zida do zida, klima uređaj, centralno grejanje, mini bar, telefon, sigurnosni sef, LCD TV i kablovski programi, bežični internet, moderna kupatila sa tuš kabinom ili jacuzzi kadama i fenom za kosu, pojedine sobe sa terasama odakle se pruža lep pogled.

Hotel Sučević ima 2 zatvorena restorana /moderan i etno restoran/ i prostranu letnju baštu sa 120 mesta, uređenu cvećem i zelenilom i opremljenim mestom za pripremu pečenja i roštilja. Hotel Sučević Beograd na prvom spratu ima moderan restoran sa 100 mesta u kome se služi bogat i raznovrstan doručak, i u prizemlju tradicionalni etno restoran sa 70 mesta, koji je mala etnografska postavka sa carstvom dobre hrane. Ukupan višestruko namenski kapacitet, odlična usluga i funkcionalna organizacija prostora Hotela Sučević omogućava raznovrsne skupove i događaje. Izuzetno zanimljiv sadržaj Hotela Sučević čine vinski podrum i podrum za rakiju, kao i sala za predstavljanje i degustaciju suhomesnatih proizvoda i pripreme domaće zimnice, budući da su gostima na raspolaganju originalni srpski proizvodi iz sopstvene proizvodnje koji na najbolji način predstavljaju srpsku tradicionalnu gostoprimljivost i domaćinsku brigu o gostu.

Hotel Sučević u podnožju Avale po tradicionalnim receptima i tehnologiji uspešno vodi sopstvenu proizvodnju rakija, vina i mesnih prerađevina vrhunskog kvaliteta, omogućavajući jedinstven sadržaj bogatih i originalnih menija koji se poslužuju gostima – domaći ajvar, zimnica, džemovi i pekmezi, 11 vrsta rakija – od dunje, kajsije, kruške viljamovka, šljive, lozova rakija, medovina, orahovača, višnjevača, trešnjevača, jabukovača, kvalitetna vina Chardonnay, Cabernet Sauvignon i Rose od odabranih srpskih sorti, dimljeni suhomesnati proizvodi – slanina, šunka, kulen, kobasice, sudžuk……

U restoranima Hotela Sučević se od odabranih namirnica pripremaju i poslužuju srpska tradicionalna jela koja dugo ostaju u sećanju gostiju – kajmak, sir, urnebes salata, proja, domaća pogača, paprika u ulju, sarma od zelja, sarma od kiselog kupusa, punjena paprika, domaća pršuta, kulen, suvi vrat, pečenica, panceta, raznovrsni roštilj, uštipci, jagnjeće i praseće pečenje, sveže i sezonske salate, autentični kolači i poslastice…. Zahvaljujući udobnim sadržajima i odličnom kvalitetu usluge, Hotel Sučević je pogodan za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaja i svečanosti, svadbenih ručkova, rođendana, krštenja i maštovitih i zanimljivih team building programa, degustacija autentičnih srpskih proizvoda,….

Gosti Hotela Sučević kažu da raznovrsna pića iz Sučevićevog vinskog podruma imaju poseban šmek u posebno srdačnom ambijentu, uz nezaboravne ukuse ili uz folklorne i muzičke nastupe, što gostima omogućava jedinstvene doživljaje po veoma povoljnim uslovima….

Sadržaji Hotela Sučević : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, klimatizacija i internet u svim javnim prostorima, sala za sastanke, određen prostor za pušenje, besplatan parking sa nadzorom 24 sata, degustacija rakije, vina, tradicionalnih i suhomesnatih proizvoda, najam vozila, turističke informacije i izleti u okolinu….

SHARE IT: