Hotel Sučević Beograd

Hotel Sučević Beograd

Hotel Sučević je udoban porodični hotel 4 zvezdice u Beogradu, na obroncima Avale i kružnom putu i obilaznici u Beogradu tj važnih saobraćajnica Beograda, na raskrsnici avalskog i kružnog puta, sa odličnom vezom ka auto putu koji bez gradskih gužvi nastavlja prema susednim zemljama. Hotel Sučević u podnožju Avale je potpuno okružen zelenilom, pešačkim stazama zdravlja i prijatnim ambijentom borova, mira i svežeg vazduha, predstavljajući odličan izbor smeštaja i raznovrsnih sadržaja nadomak centra Beograda, što mnogi gosti smatraju posebnom prednošću. Položaj Hotela Sučević, u svojevrsnoj ruži vetrova između Avale, Kosmaja i Dunava, omogućava udoban boravak u Beogradu uz potpuno okrepljenje poslovnih gostiju i turista, zahvaljujući visokoj stručnosti, tradiciji i ugledu u ugostiteljsko-turističkom poslovanju.

Hotel Sučević Beograd pruža udoban smeštaj u 20 prostranih soba i 3 apartmana raznovrsne strukture, raspoređenih u dva objekta na tri sprata, između kojih je letnja bašta. Hotel Sučević Beograd u potpunosti ispunjava standarde i sadržaje modernog ugostiteljstva i kategorije objekta 4 zvezdice – udobni king-size ili odvojeni ležajevi, stolice ili fotelje i radni sto, garderober, parket ili tepih podloge od zida do zida, klima uređaj, centralno grejanje, mini bar, telefon, sigurnosni sef, kablovski programi, internet, moderna kupatila sa tuš kabinom ili jacuzzi kadama i fenom za kosu, pojedine sa terasama odakle se pruža lep pogled.

Hotel Sučević ima 2 zatvorena restorana /moderan i etno restoran/ i prostranu letnju baštu sa 120 mesta, uređenu cvećem i zelenilom i opremljenim mestom za pripremu pečenja i roštilja. Hotel Sučević na prvom spratu ima moderan restoran sa 100 mesta u kome se služi bogat doručak, i u prizemlju tradicionalni etno restoran sa 70 mesta, koji je mala etnografska postavka sa carstvom dobre hrane. Ukupan višestruko namenski kapacitet i organizacija prostora Hotela Sučević omogućava raznovrsne skupove i događaje. Izuzetno zanimljiv sadržaj Hotela Sučević čine vinski podrum i podrum za rakiju, kao i sala za degustaciju suhomesnatih proizvoda i pripreme domaće zimnice, budući da su gostima na raspolaganju originalni srpski proizvodi iz sopstvene proizvodnje koji na najbolji način predstavljaju srpsku tradicionalnu gostoprimljivost i domaćinsku brigu o gostu.

Hotel Sučević u podnožju Avale po tradicionalnim receptima i tehnologiji uspešno vodi sopstvenu proizvodnju rakija, vina i mesnih prerađevina vrhunskog kvaliteta, omogućavajući jedinstven sadržaj bogatih i originalnih menija koji se poslužuju gostima – domaći ajvar, zimnica, džemovi i pekmezi, rakija od dunje, kajsije, kruške viljamovka, šljive, lozova rakija, medovina, orahovača, višnjevača, trešnjevača, jabukovača, kvalitetna vina od odabranih srpskih sorti, dimljeni suhomesnati proizvodi – slanina, šunka, kulen, kobasice, sudžuk……

U restoranima Hotela Sučević se od odabranih namirnica pripremaju i poslužuju srpska tradicionalna jela koja dugo ostaju u sećanju – kajmak, sir, urnebes salata, proja, domaća pogača, paprika u ulju, sarma od zelja, sarma od kiselog kupusa, punjena paprika, domaća pršuta, kulen, suvi vrat, pečenica, panceta, roštilj, uštipci, jagnjeće i praseće pečenje, sveže i sezonske salate, autentični kolači i poslastice…. Zahvaljujući svojim sadržajima i odličnom kvalitetu usluge, Hotel Sučević je pogodan za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaja i svečanosti, svadbenih ručkova, rođendana, krštenja i maštovitih i zanimljivih team building programa, degustacija autentičnih srpskih proizvoda….

Gosti Hotela Sučević kažu da pića iz Sučevićevog vinskog podruma imaju poseban šmek u posebno srdačnom ambijentu, uz nezaboravne ukuse, što gostima omogućava jedinstvene doživljaje po veoma povoljnim uslovima….

Sadržaji Hotela Sučević : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, klimatizacija i internet u svim javnim prostorima, sala za sastanke, određen prostor za pušenje, besplatan parking sa nadzorom 24 sata, degustacija rakije, vina, tradicionalnih i suhomesnatih proizvoda, najam vozila, turističke informacije i izleti u okolinu….

SHARE IT: