Hotel Stone Bridge Skopje

Hotel Stone Bridge Skopje

Hotel Stone Bridge je superiorno autentični i luksuzan hotel u Skopju, kvaliteta 5 zvezdica, smešten u samom centru, odmah uz Stari kameni most iz 15. veka, koji predstavlja simbol Skopje u kome se spajaju sadašnjost i tradicija. Hotel Stone Bridge Skopje se nalazi na čuvenom trgu u Skopju i na obali reke Vardara, u blizini čuvenog starog bazaara Skopja, koji ima jedinstven šarm i predstavlja spoj civilizacija Zapada i Istoka, u blizini tvrđave Kale i najpoznatijih trgovačkih centara, banaka, privrednih i kulturnih institucija, muzeja i istorijskih spomenika, sa odličnom vezom do aerodroma u Aleksandar Veliki u Skopju.

Hotel Stone Bridge Skopje pruža udoban smeštaj u svojih 30 nepušačkih soba, 9 apartmana i Predsedničkom apartmanu “Sultan”. Sve sobe Hotela Stone Bridge Skopje su opremljene udobnim stilskim nameštajem, klima uređajem sa individualnim podešavanjem, LCD TV-om, direktnim telefonom, žičnim i bežičnim internetom, minibarom, sigurnosnim sefom i udobnim kupatilima sa Jacuzzi kadama.

Hotel Stone Bridge Skopje ima konferencijsku salu sa modernom opremom za uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova i poslovnih događaja. Za odmor i opuštanje je gostima hotela Stone Bridge Skopje na raspolaganju teretana, bazen, Jacuzzi, sauna i tretmani masaže.

Jednu od posebnih odlika Hotela Stone Bridge Skopje predstavlja položaj njegovih restorana i raznovrsnost i kvalitet hrane koja se poslužuje gostima, među kojima je Halal hrana. Restoran Sky se nalazi na najvišem spratu hotela i omogućava panoramski pogled na Skopje i okolinu. Lounge Bar Divan ima prostranu cvetnu terasu otvorenu prema Trgu Filipa II. Odlična usluga, prefinjena arhitektura i uređenje, aristokratski luksuz i udobnost, uz primamljive sadržaje Hotela Stone Bridge Skopje doprinose prijatnom boravku u Skopju poslovnih gostiju i turista.

SHARE IT: