Hotel Srebrna Lisica Kopaonik

Hotel Srebrna Lisica Kopaonik

Bivši hotel Investbanka a današnji Hotel Srebrna Lisica je smešten u samom srcu ski – centra u okviru Nacionalnog Parka Kopaonik, sa prelepim pogledom na bujni kopaonički šumski pejzaž, na 1752 m nadmorske visine. Pred sam ulaz u centar, odvaja se asfaltni put koji vodi do parkinga i hotela.

Hotel Srebrna Lisica poseduje 34 komforna apartmana i 9 dvokrevetnih soba. Smeštajne jedinice sadrže kupatilo, televizor sa plazma ekranom, telefon, dnevni boravak i garderobni ormar. U sklopu svakog apartmana nalazi se kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijskim stolom i minibarom. Apartmani se ne razlikuju po kvalitetu i opremljenosti već samo po veličini. Apartmani su veličine 25 i 35 m2.

Od dodatnih hotelskih sadržaja izdvajaju se: aperitiv bar, jedino mesto u hotelu gde je dozvoljeno pušenje, restoran sa nacionalnom kuhinjom na bazi „švedskog stola“ ali za zahtevnije goste postoji mogućnost i za jela a la carte, skijašnica sa ski-servisom za iznajmljivanje i održavanje ski-opreme, internet cafe, prodavnica, bilijar sala sa velikim stolom, pikadom, stoni fudbalom i stolom za stoni tenis. Hotel nudi i usluge pranja  i peglanja veša, relax i sportsku masažu, obezbeđenje vodiča za pešačke ture.

Za potrebe organizovanja kongresa i seminara, raznih skupova, aperitiv bar se lako pretvara u odgovorajuću salu sa oko 80 sedećih mesta. Zbog popularizacije poslovnog/kongresnog turizma i sve većeg broja zainteresovanih za različite korporativne aktivnosti, tim bilding programe… menadžment hotela uveliko radi na aktiviranju usluga koje bi bile atraktivne za poslovne turiste i firme.

Hotel Srebrna Lisica će ugostiti svakoga ko je ljubitelj priroda i svežeg planinskog vazduha. Bez obzira da li se radi o dečijim eksurzijama, poslovnim turistima, sportskim ekipama… osoblje hotela će pružiti kvalitetnu i profesionalnu usluga.

Avanturističke aktivnosti: Pored osnovne, smeštajno – ugostiteljske usluge, hotel Srebrna Lisica svojim gostima stavlja na raspolaganje različite avanturističke aktivnosti i sadržaje, obilaske turističkih kulturnih znamenitosti i ostalo: adrenalinski park (Tjubing, Zip-Line, Bob na šinama), šetnje, pešačke ture, vožnja bicikla, mogućnost organizovanja letenja paraglajderom, obilazak manastira (Studenica, Sopoćani, Crna Reka…), organizovanje „školica“ u prirodi za predškolske ustanove, za škole – rekreativne nastave, za radne organizacije – stručno osmišljen aktivan odmor zaposlenih…

SHARE IT: