Hotel Square Nine Beograd

Hotel Square Nine Beograd

U samom centru Beograda, u jednom od najatraktivnijih delova starog jezgra grada, nalazi se hotel Square Nine Hotel, na samo 50 metara od Knez Mihaijlove ulice i samo 100 metara od Kalemegdana.

Hotel Square Nine Beograd je objekat 5 zvezdica savremene konstrukcije, koji se svojim prefinjenim stilom, luksuznim sadržajima, vrhunskim kvalitetom usluga i izgledom potpuno uklapa u okruženje, uspešno spajajući zahteve modernog poslovnog gosta i turiste, uz lokalno gostoprimstvo. Hotel Square Nine Beograd posetiocima nudi udoban i prijatan boravak u Beogradu u strukturi soba – 1 predsednički apartman, 2 executive apartmana, 8 junior apartmana, 4 deluxe rooms na uglovima zgrade, 30 superior king sobe.

Sve sobe Hotela Square Nine Beograd su prefinjenog dizajna, sa detaljima nesvakidašnjih materijala i opreme, kao što su kamen, bronzana ogledala i drvo, u svetlim i tamnim nijansama. Osim toga, sobe su ukrašene stilskim i modernim nameštajem, što doprinosi veoma prijatnom i elegantnom ambijentu i udobnom boravku posetilaca. Sve sobe hotela Square Nine Beograd su opremljene udobnim ležajima Treca de Paris, Pratesi posteljinom, kašmirskom ćebadi, elektronskim podešavanjem svetla, roletni i zavesa, podnim grejanjem, posebno odabranim turskim tepisima, Nespresso aparatom za kafu. Kupatila Hotela Square Nine su veoma prostrana i obložena raskošnim mermerom, opremljena kadom i tuš kabinom i toaletnim priborom “Hermes”.

U sklopu hotela Square Nine Beograd su dva restorana. Square restoran se nalazi u prizemlju i nudi najkvalitetnije moderne evropske specijalitete, dok se japanski restoran Ebisu, nazvan po japanskom bogu ribara, nalazi na najvišem nivou hotela. Hotel Square Nine Beograd raspolaže luksuznim Spa i Wellness centrom površine 500m2, koji obuhvata prirodno osvetljen bazen dužine 18 metara, saunu, parno kupatilo i bogat izbor masaža i tretmana tela. Gostima Square Nine hotela su na raspolaganju usluge restorana i Spa centra, kao i kongresna sala, besplatan Wi-Fi u svim prostorima, bar, room service tokom 24h.

Izuzetan položaj Hotela Square Nine Begrad omogućava gostima brz i jednostavan pristup centru Beograda sa mnoštovom institucija, butika, banaka, kafića i klubova, kao i najpopularnijim znamenitostima Beograda – Kalemegdan, Stari grad, Trg Republike, Etnografski Muzej, Muzej Nikole Tesle, Narodno pozorište… Magazin “Wallpaper” je 2011. svrstao Hotel Square Nine među deset najboljih poslovnih hotela u svetu, slično kao i u izboru časopisa “Forbs”, kada je osvojio dve nagrade za dizajn u Americi i Japanu.

Hotel Square Nine Beograd je zasluženo partner Klastera puteva kulture, koji obuhvata projekat Putevima Tesle i Stanojevića, jer je smešten na Studentskom trgu u Beogradu, nekada Velikom trgu, na kome se nalazio hotel Imperial u kome je organizovan svečani ručak za Nikolu Teslu prilikom njegove posete Beogradu 1892. godine. Stoga posetioci hotela Square Nine imaju prednost da dožive deo bogatog Teslinog nasleđa korišćenjem posebno odabranog jelovnika Tesla elektricitet koji se ovde poslužuje ili odaberu jedinstvene Tesla tureTesla tura 4– koje posećuju mini hidroelektrane u Srbiji, sagrađene po Teslinim principima samo par godina posle Nijagare.

 

SHARE IT: